Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Göksel Gümüşdağ: Başakşehir, ligde iyi oynayan iki takımdan biri - Rams Başakşehir Haberleri

        Medipol Başakşehir’de Galatasaray’ı ezici bir üstünlükle devirmenin mutluluğu yaşanıyor...

        Maçtan sonra oyuncular saha içinde büyük sevinç yaşarken, başkan Göksel Gümüşdağ ve arkadaşları da tribünde omuz omuza verip şarkılara eşlik etti, birlikte zıplayıp zaferi kutladı. Abdullah Avcı ve futbolcuları kutlayan Gümüşdağ, “Biz UEFA’da ve ligde bu işi sonuna kadar götüreceğiz. Başakşehir bugün (dün) müthiş top oynadı ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Galatasaray’a top oynatmadık. Futbolcuların hakkını vermek lazım, gerçekten büyük mücadele ettiler. İnanıyorum ki Türkiye’de iyi futbol oynayan 2 takım varsa biri Başak- şehir’dir. İnşallah sezon sonunda arzu ettiğimiz yere varabiliriz” dedi.

        ‘KERİM ATAR DEDİM’

        Oyuna girdiği gibi gol atan Kerim Frei’ı da tebrik eden Gümüşdağ, şöyle devam etti: “Kerim’in tüm derbi maçlarında golü var. Bugün de (dün) sahaya girerken yanımdaki başkan vekiline ‘yine atabilir’ dedim. Bundan mutluluk duyuyoruz. Liderle aramızda puan farkı kalmadı. Bundan sonraki maçlarımız da en az bu maç kadar önemli.”

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa