Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençlerbirliği Beşiktaş maçında Şenol Güneş'e ayakkabı protestosu - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gençlerbirliği'ni Vodafone Park'ta 3-1 mağlup etmiş ve rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde etmişti. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş ile Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat arasında maç sırasında ve sonrasında yaşananlar ise karşılaşmaya damga vurmuştu. Şenol Güneş maç sonunda yaptığı açıklamada "Saygısız olduğumuzu söylediler, nasıl bir saygısızlığımız oldu bilmiyorum. Ayakkabıları yoktu, 10 çift ayakkabıyı biz verdik. Bizi yenseler bizim ayakkabılarımızla yeneceklerdi" ifadelerini kullanmıştı.

        Gençlerbirliği bu sözler üzerine bir açıklama yapmış ve şunları söylemişti:

        Maç sonunda sebebini bilmediğimiz bir şekilde 'Saygısız olduğumuzu söylediler, nasıl bir saygısızlığımız oldu bilmiyorum. Ayakkabıları yoktu 10 çift ayakkabıyı biz verdik. Bizi yenseler bizim ayakkabılarımızla yeneceklerdi' açıklaması ile 'sözde' bir lütuf örneği sergilemesi ise kamuoyunun takdiridir. Ancak biz hatırlatmak isteriz ki; saygı, '10 ayakkabı verilerek(!)' kazanılmayacak kadar önemli bir olgudur. Ayrıca iddia edildiği gibi bir ayakkabı alışverişi olmamış, futbolcularımız sahaya kendi ayakkabıları ve malzemeleri ile çıkmıştır. Ayakkabılar verilmiş olsa dahi; yapılan iyiliğin bu şekilde konuşulması, amiyane tabirle başa kakılması da bir o kadar söyleyeni küçülten söylemlerdir.

        REKLAM

        Ankara'da dün oynanan rövanş karşılaşmasında ev sahibi ekibin taraftarları, ayakkabılarını çıkararak Şenol Güneş'e tepki gösterdi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa