Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te AK Parti'nin seçim zaferinin ardından partililer sokaklara döküldü. Yüzlerce araç gecenin ilerleyen saatlerine kadar araçları ile kentte tur attı.

        Gayri resmi sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin ilk Başkanı seçilmesinin garantilenmesinin ardından partililer sokaklara döküldü. Araçları ile sokağa çıkan Gaziantepliler, klakson çalarak kentte tur attı. Renkli görüntülerin çıktığı zafer sevinci gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Partililer zafer coşkusuna ortak olan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Ökeçeci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları ve parti yöneticileri ile geldiği Gaziantep Adliyesi önünde ilk konuşmasını yaptı.

        Özkeçeci yaptığı açıklamada, "Bugün Türkiye ve Gaziantep kendine yakışanı yaptı. Reisi Cumhurumuzu bir kez daha cumhurbaşkanı yaptık çok şükür. Seni başkan yaptırmayacağız, diyenlerin yüzünü kara çıktı. Açık ara farkla şuanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin başkanıdır. Ben buradan Gaziantep'i özellikle tebrik ediyorum. Gaziantep yine kendine yakışanı yaptı. Her zaman olduğu gibi yine Türkiye ortalamasının 1012 puan üstünde oyla AK Parti'yi ve Erdoğan'ı destekledi. Gaziantep her zaman Ak Parti'nin, Reisi'nin arkasında. Ben tüm Gaziantepli hemşehrilerimi, teşkilatımı ve milletvekillerimizi buradan tekrar kutluyorum ve yeni sistem Gaziantep'imize, Türkiye'mize hayırlı olsun" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa