Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te 90 yaşındaki İbrahim Güney, milletvekili aday adayı olan torununun yardımıyla sandığa giderek oyunu kullandı.

        Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep'te de oy kullanma işlemleri devam ediyor. Yürümekte zorlanan 90 yaşındaki İbrahim Güney, torunlarının desteği ile oy kullanmaya gitti. AK Parti'den Gaziantep Milletvekili aday adayı Rima Güney ve diğer torunlarının koluna girmesi ile Aslı Alevli İlkokuluna giden İbrahim Güney, torunu ve görevlilerin yardımıyla oyunu kullandı. Rima Güney, dedesinin yaşına rağmen oyunu kullanmak istediğini belirterek, dedesinin oyunun ve seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Kendisinin de oyunu kullandığını belirten Güney, herkesi sandığa davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa