Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eşiyle birlikte oyunu kullandı.

        Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla oyunu kullanmak için sandığa eşi Seval Fadıloğlu ile birlikte gitti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, okul bahçesinde selamladığı vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra seçmenlerle birlikte sıraya giren Başkan Fadıloğlu ve eşi, sırası geldiğinde Ali Küncülü Ortaokulu’nda kurulan 1162 Nolu sandıkta oy kullandı.

        "Demokrasinin gereğini yerine getiriyoruz"

        Oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Demokrasinin gereğini yerine getiriyoruz. Tüm vatandaşlarımıza katılımından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah, memleketimiz için güzel sonuçlar elde edeceğiz. Amacımız milletimize en iyi şekilde hizmet edebilmek. AK Parti hükumetleri olarak ve AK Parti yerel iktidarları olarak tek bir kaygımız var, milletimizin hayat standartlarını yukarıya çıkarmak. Allah’a şükür 16 yıldır memleketin nereden nereye geldiğini söylemlerle değil, fiilen yaşayanlardanız. Bundan sonraki süreçte de yeni bir düzenleme ile Cumhurbaşkanlığı hükmet modeliyle yeni bir uygulamaya geçiliyor. Vatana, millete hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah güzel bir sonuçla parlamentoda çoğunlukla birlikte Sayın Cumhurbaşkanlığımızın reisliği ile bu memleket daha güzel şeylere layık. Demokrasinin şöleni olan bu günde tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum. Milletimizin vermiş olduğu karara saygı duyuyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa