Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SANKO Holding şirketlerinden Sanko Tekstil ve Sanko Havlu çalışanları, Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu, Sanko Havlu Genel Müdürü Serdar Erpamukçu, Sanko Tekstil İşletmeleri Depolar Yönetim Müdürü Murat Köylüoğlu, Sanko Tekstil İşletmeleri Ürün Müdürü Mehmet Özçörekçi, Sanko Özel Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Şeref Çakmak ve TEKSİF Gaziantep Şube Başkanı Nuri Bay katıldı.

        SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu, masaları dolaşarak konuklara hoş geldiniz diyip Ramazan aylarını kutladı.

        İftar yemeği sırasında SANKO bünyesinde 10, 15, 20, 25 ve daha fazla süreden beri çalışan 27 kişiye, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket ve armağanlar verildi.

        Bu arada, yapılan çekilişle şanslı 5 çalışan tam, 5 çalışan ise yarım altın kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa