Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SANKO Üniversitesi akademik çalışmaların yanında farklı kurumlarla işbirliği yaparak öğrencilerin çeşitli alanlarda gelişimine yönelik eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

        Bu amaçla SANKO Üniversitesi ve KOSGEB Gaziantep İl Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol kapsamında SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri 20172018 akademik yılı içerisinde "Sağlık Sektöründe Girişimcilik" eğitimine katıldı.

        Eğitimi alan ve başarılı olan öğrencilere, KOSGEB onaylı belgeleri SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu tarafından verildi. Prof. Dr. Pasinlioğlu, "SANKO Üniversitesi olarak öğrencilerimize akademik olduğu kadar farklı alanlarda da eğitimler sunarak, destekliyoruz. Bu belge öğrencilerimize mezuniyet sonrası iş hayatında çeşitli avantajlar sunmaktadır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa