Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te Kolej Vakfı Özel Okulları mezunları, düzenlenen iftar programında buluştu.

        Gaziantep Kolej Vakfı Mezunlar Derneği ve Mezunlar Komisyonu işbirliğiyle düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının değişik kademelerinden mezun olanlar bir araya gelerek geçmiş yılları yad etme şansı yakalarken yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Düzenlenen yemeğe 1963 yılından günümüze kadar toplam 55 dönemi temsilen mezunlar katıldı. GKV Mezunlar Derneği Başkanı Özgür Muşlu mezunlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve sürekli koordinasyonun sağlanması amacıyla bu tür etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti. Muşlu, mezunlara yönelik benzeri etkinlikleri sürdüreceklerin ide sözlerine ekledi.

        İftar yemeğinde bir araya gelen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunları geçmiş yılları anarken birbirlerine yeniden kavuşmanın mutluluğunu da yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa