Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurulduğu günden bu yana Gaziantep'in eğitim, mesleki ve örgün eğitim ihtiyaçlarına destek veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (GASMEK) yaz okulu kayıtlar başladı.

        GASMEK, yaz tatilini verimli değerlendirmek isteyenler için önemli fırsatlar sunuyor. Eğitim, sanat, müzik ve sporun iç içe geçtiği yaz okullarında çocuklar eğlenirken öğrenmenin de keyfine varıyor. Çocuklar GASMEK’te bir yandan eğitim alırken diğer taraftan sosyalleşerek boş vakitlerini değerlendirme fırsatı bulabiliyor. Gençlerin ve çocukların en fazla ilgi duydukları alanlar dikkate alınarak planlanan birçok branştaki eğitimler, GASMEK kurs merkezlerinde 18 Haziran’da başlayacak. Yaz eğitimleri arasında çocukların hem kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilecekleri hem de eğlenceli vakitler geçirebilecekleri branşlar yer alıyor. 816 yaş grubu için açılan bilişim teknolojileri, kişisel gelişim, müzik ve gösteri sanatları, sanat ve tasarım, güzellik ve saç bakım kursları, yiyecekiçecek hizmetleri, yabancı diller, sınav hazırlık grupları ile spor alanlarındaki birçok önemli branş dikkat çekiyor.

        Yetkililer, yaz kursundaki branşlar için son başvuru tarihinin 15 Haziran olduğunu belirttiler. Ön başvurularını ise GASMEK kurs merkezlerinden veya GASMEK web sitesinden yapabileceğini vurguladılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa