Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SANKO Holding şirketlerinden Sanko Makina, Süper Film Ambalaj ve Sanko Havlu çalışanları, aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştu.

        Şato Restoran’da, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun düzenlediği iftar yemeğine, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Konukoğlu ve Hakan Konukoğlu, Sanko Havlu Genel Müdürü Serdar Erpamukçu, Sanko Petrokimya Genel Müdürü Mustafa İzgi, Süper Film Ambalaj Genel Müdür Yardımcıları Fahri Özer, Turgut Selbastı ve Ahmet Güney Özdinç, MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı ile Makina Gurubu Bütçe ve Denetim Grup Direktörü Özalp Kibar da katıldı. SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Çalışanlarımızla iftar yemeğinde buluşmak Konukoğlu Ailesi ve SANKO’nun bir asrı aşan geleneğidir. Her biri SANKO ailesinin saygın ferdi ve ayrılmaz parçası olan çalışanlarımızla iftar yemeğinde bir araya gelmek, en anlamlı günlerimizdendir. Biz iftar geleneğini dedelerimizden ve babalarımızdan görüp sürdürmeye çalışıyoruz. Bu geleneği çocuklarımızın ve torunlarımızın da aynı anlayışla devam ettireceklerinden şüphem yok" dedi.

        Konuşmanın ardından SANKO Holding Yönetim Kurulu üyeleri ve şirketlerin üst düzey yöneticileri masaları dolaşarak konuklara hoş geldiniz dediler. İftar yemeği etkinliği kapsamında SANKO’da 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri çalışanlara, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaketlerinin yanı sıra, altın armağan edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa