Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihi Kentler Birliği Yaşam Kültür Müzesi ödülünü almaya hak kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Hamam Müzesine ilgi artıyor.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yönetiminde her geçen yıl, hedef büyüten Müzeler Kenti, Gaziantep'te hamam müzesi Tarihi Kentler Birliği Yaşam Kültür Müzesi ödülünü aldı. Hamamlarıyla meşhur olan Gaziantep'te hamam müzesine ilgi her geçen gün artıyor. Hamam Müzesi, çeşitli kuruluşların ödülüne layık görüldü. Tarihi Antep Kalesi’nin yanı başında yer alan Hamam Müzesi, “Tarihi Kentler Birliği Yaşam Kültür Müzesi” ödülünü aldı. Ödülü alan müze yoğun ilgi görüyor.

        Antep'in hamamları şarkısı ile karşılanan ziyaretçiler ise hamam müzesinin ödül aldığını duyduklarını, merak edip gezdiklerini ve çok beğendiklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa