Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil Belediyesi, Ramazan ayı içerisinde dar gelirli ailelere yönelik gıda yardımı dağıtımına başladı. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan gıda yardımı, bu yıl 10 bin dar gelirli aileye ulaşacak.

        Şehitkamil Belediyesi, Ramazan ayı içerisinde dar gelirli ailelerin umudu oldu. Her yıl Ramazan ayında düzenli olarak yapılan gıda yardımı bu yıl 10 bin dar gelirli aileye yapılacak. Ramazan ayı içerisinde gıda yardım kolileri tüm ailelerin evlerine teslim edilecek. İlçe genelinde farklı noktalarda bulunan dar gelirli ailelere ulaştırılan gıda yardım kolisi içerisinde: 5 kilogram pirinç, 5 kilogram şeker, 5 kilogram kırmızı mercimek, 5 kilogram makarna, 5 kilogram bulgur ve 5 litre ayçiçek yağı bulunuyor. Yardım dolayısıyla mutlu olduklarını ifade eden aileler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

        Ailelerimize faydası olacağını düşünüyorum

        Yapılan yardımlara ilişkin açıklamada bulunan Karşıyaka Mahalle Muhtarı Necati Yılmaz, “Şehitkamil Belediyemizin her sene olduğu gibi bu sene de gıda yardım dağıtımı başladı. İnşallah, Ramazan ayı içerisinde bu yardım paketlerinin tamamı dağıtılacak. Dağıtılan yardım paketleri içerisinde: pirinç, şeker, kırmızı mercimek, makarna, bulgur, ayçiçek yağı gibi gıda maddeleri bulunuyor. Dağıtılan yardım paketlerinin ihtiyaç sahibi insanlarımıza bir nebze de olsa faydası olacağını düşünüyorum. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine bu konudaki hizmetlerinden dolayı mahallem adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa