Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Psikolog Didem Cengiz, SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Polikliniğinde göreve başladı.

        Psikolog Didem Cengiz, SANKO Hastanesi Pskiyatri bölümünde hasta kabulüne başladı.

        Ankara 1986 doğumlu olan Didem Cengiz, ortaokul ve lise eğitimini Balıkesir’de tamamladı. İlk lisans eğitimini Balıkesir Üniversitesinde, ikinci lisans eğitimini Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlayan Cengiz, aynı üniversitede Klinik Psikoloji Yetişkin Alt Dalı Yüksek Lisansına devam etti.

        2015 yılında Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde düzenlenen Tıbbi Hipnoz eğitimini ve 2018 yılında Gaby Golan’dan Hipnoanalitik Teknikler eğitimlerini tamamlayan Cengiz, 2017 yılından bu yana Üsküdar Üniversitesi GETIPMER (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi) Danışma Kurulu ve GETIPMER HypnosisComplementary Dergisi Bilimsel Danışma Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmektedir.

        Psikiyatri polikliniği

        SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Polikliniğinde ayaktan hastalara poliklinik hizmeti verilmektedir.

        Tüm psikiyatrik bozuklukların (depresyon, panik bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, sosyal fobi, şizofreni, bipolar bozukluk, cinsel işlev bozuklukları vb.) tedavileri yapılmaktadır. İlaç tedavilerinin yanı sıra terapi konusunda da deneyimli hekim ve psikologlar hastalara destekleyici yaklaşımlarda bulunmaktadır. Hastalıklar dışında psikiyatri ile ilgili birçok konuda hastalara ve hasta yakınlarına danışmanlık hizmeti de sunulmaktadır.

        SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Polikliniğinin ayaktan tedavilerde, sosyal güvenlik kurumları ile anlaşması bulunmaktadır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa