Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep daha önce başvurduğu ulusal kulüp lisansı almaya bu sezon sonu itibariyle hak kazandı.

        Türkiye Futbol Fedarasyonu'ndan yapılan açıklamada Spor Toto 1. Lig'den ulusal lisans için başvuran kulüplerden Gazişehir Gaziantep ve İstanbulspor'un bu hakkı elde ettiği belirtildi. Federasyonun açıklamasında ulusal kulüp lisansı başvurusunda bulunan 52 kulüp arasında, Spor Toto Süper Lig'den Konyaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Göztepe, Kasımpaşa, Kayserispor, Yeni Malatyaspor, Başakşehir, Akhisarspor, Spor Toto 1. Lig’den Gazişehir Gaziantep ve İstanbulspor, TFF 2. Lig’den Kırklarelispor, Menemen Belediyespor, Karagümrük, Sancaktepe Belediyespor ve Tuzlaspor'un ulusal lisans almaya uygun olduğu kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa