Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci ve Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği (GUSAD) Başkanı Erhan Özmen, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

        Rektör Gür’e ziyaretleri için teşekkürlerini sunan Yönetim Kurulu Başkanı Ünverdi, GAÜN’ün yaptığı akademik çalışmalarla Gaziantep’in kültürel, ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağladığını söyledi. Üniversitesanayi işbirliğinin artırılması, sanayici ve akademisyen arasındaki işbirliği köprüsünün güçlenmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Ünverdi, “Gençlerimizin eğitimine çok büyük önem veriyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Gençlerimizin ARGE ve yüksek teknoloji ile yapacakları çalışmalarda yanlarındayız. Elimizden ne geliyorsa bundan önce hep yaptık bundan sonra da yapmaya hazırız. Yeter ki bize gelip projelerini, çalışmalarını sunsunlar. Özellikle ARGE, tasarım ve inovasyon noktasında üniversitelerde verilecek eğitimlere her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci ve GUSAD Başkanı Erhan Özmen de Adnan Ünverdi’ye başarı dileklerini iletti.

        Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep ve ülkemizin gelişmesi için gayret göstereceklerini belirterek, “Kentteki bütün kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla el ele omuza verip çalışmalarımızı ortak akılla sürdüreceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa