Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz cumartesi günü Spor Toto 1. Lig Playoff Finali’nde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a penaltılar sonucu 54 mağlup olan Gazişehir Gaziantep resmi internet sitesinden yayımladığı mesajla taraftara teşekkür etti.

        Kırmızısiyahlı ekibin internet sitesi ve resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olarak, şehrimize ve taraftarlarımıza sezon boyunca şampiyonluk sevinci yaşatmanın mücadelesini verdik. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetim kurulumuz ve Başkanımız Adil Sani Konukoğlu gecesini gündüzüne katarak, hummalı bir çalışma gösterdiler. Sezona istemediğimiz sonuçlarla başlamış olsak da, şampiyonluk için playoff finaline kadar uzanan büyük bir başarı hikayesi yazdık. Geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediye Erzurum karşısında Süper Lig’e bir penaltı golü kadar yaklaştık. Fakat bu hayalimize ulaşmayı başaramadık. Taraftarlarımıza ve tüm Gaziantep halkına, getirmeyi çok istediğimiz şampiyonluk kupası gelecek sezona ertelenmiş oldu. Sizlerin kenetlenmesi ve desteğiyle takımımızın gelecek sezon adını Süper Lig’e taşıyacağına gönülden inanıyoruz. Takımımızı sezon boyunca yalnız bırakmayan, iyi ve kötü gününde her zaman destek olan büyük taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz. Yeni sezonda, yepyeni hayallere hep birlikte koşacağız Gaziantep" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa