Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde son hafta kümede kalarak taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatan Gaziantep Basketbol takımında sezonun en değerli oyuncusu Sean Armand oldu.

        Sezonu 9 yabancı, 8 yerli oyuncuyla tamamlayan Gaziantep Basketbol takımında yabancı oyunculardan Amerikalı guard Sean Armand, ligde toplamda attığı 484 sayı ile ligin en skorer yedinci oyuncusu oldu. Armand 105 ribaund, 148 asist, 27 top çalma ve 1 blok yaparak istatiksel açıdan çok etkili bir sezon geçirdi. Kırmızısiyahlıların bir diğer oyuncusu Robert Carter 300 sayı atıp, 158 ribaund, 32 asist, 18 top çalma ve 22 blokla takımın iyi performans sergileyen isimlerinden biri oldu. Patrick Miller ise 253 sayı, 50 ribaund, 67 asist, 29 top çalma ve 5 blok yaparak dikkat çekti. Ligde oynadığı 30 karşılaşmada 10 galibiyet, 20 mağlubiyet alan Gaziantep Basketbol, iç sahada 7 galibiyet, 8 mağlubiyet, dış sahada ise 3 galibiyet 12 mağlubiyetle salondan ayrıldı. Sezon boyunca rakip potalara 2354 sayı bırakan KırmızıSiyahlılar, kendi potasında ise 2506 sayı gördü. Sezonu 40 puanla tamamlayan Gaziantep Basketbol bu puanların 22'sini evinde, 18'ini ise deplasmanlarda aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa