Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu beşinci sınıf öğrencisi Nurhan Karaca ilk kişisel resim sergisini düzenlenen törenle açtı.

        Sanatsal alanlarda yetenekli öğrencilerin desteklendiğini ifade eden Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu, Nurhan Karaca’nın gelecekte önemli ressamlar arasına gireceğine inandıklarını ifade etti. Akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri aynı başarılarını bir çok alanda da göstererek sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da isimlerinden söz ettiriyor. Görsel sanatlar alanında ki yetenekli öğrencilerden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5A sınıfı öğrencisi Nurhan Karaca ilk kişisel resim sergisini düzenlenen törenle GKV Özel Okulları sanat koridorunda açtı. Beşinci sınıf öğrencisi Nurhan Karaca’nın sergisinde 16 görsel eser 1 adet seramik çalışma yer aldı. Düzenlenen açılış törenine 51 yıl önce GKV Özel Okullarından mezun olan GKV 19661967 mezunlarından Gaziantep Ağaç Yetiştirme ve Koruma Derneği Başkanı Kemal Çetindağ, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yrd. ve Ortaokul Müdürü Can Hoşcan’ın yanı sıra öğretmen ve öğrenciler katıldı. GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu rehberliğindeki açılışı gerçekleştirilen sergi büyük ilgi görürken sergiyi ziyaret eden sanat severler küçük ressam Nurhan Karaca’yı tebrik etti. Önümüzdeki süreçte il ve bölge genelinde de resim sergileri açmayı planladığı öğrenilen Nurhan Karaca’nın bu alandaki yeteneklerini desteklediklerini ifade eden GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu kurum olarak sanata ve sanatçıya önem verdiklerini ve yetenekli öğrencilerin yeteneklerinin geliştirilmesi için her türlü desteği sağladıklarını ifade ederek küçük ressamı kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa