Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini yapay zekayla seslendirerek video hazırladı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesince 100'üncü yılda şehrin dört bir yanı bayraklarla donatılırken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de sosyal medya platformu X'ten, Atatürk'ün Gaziantep ile ilgili sözünün yapay zeka ile oluşturulmuş bir videosunu paylaştı.

        Şahin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        "'Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki, onlar yalnız Antep'i değil tüm Türkiye'yi kurtardılar...' Gaziantepliler bu sözü de bu sesi de yakından tanır, bilir... Cumhuriyet'imizin 100'üncü yıl dönümünde yapay zekanın yardımıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gaziantepliler için söylediği o meşhur cümlesini kendi sesinden duymak mümkün oldu."

        Videoda, Mustafa Kemal Atatürk'ün sesinden, "Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki onlar yalnız Antep'i değil tüm Türkiye'yi kurtardılar" ifadeleri yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa