Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te FETÖ/PDY'ye yönelik davada, eski zabıt katibine "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

        7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına, tutuksuz sanık eski zabıt katibi Şeyda Karaca ile avukatı katıldı.

        Sanık Karaca, atılı suçlamaları kabul etmeyerek, "ByLock kullanmadım, böyle bir programı bilmiyorum. Suçsuzum." şeklinde savunma yaptı.

        Mahkeme Başkanı Melik Durmaz'ın, sanığa ByLock kullanıcı adının "pınar" olduğunu belirtmesi üzerine sanık Karaca, "Pınar kullanıcı adını kabul etmiyorum. Ben bir sürü program indirip sildim. Aradan çok uzun zaman geçtiği için hatırlamıyorum." dedi.

        Savcı, esas hakkındaki değerlendirmesinde, sanığın örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandığını ifade ederek, cezalandırılmasını talep etti.

        Mahkeme heyeti, sanık Karaca'ya "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası vererek yurt dışı çıkış yasağının devamına hükmetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa