Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davalarda ayrı ayrı yargılanan, meslekten ihraç edilen 3 polis hapis cezasına çarptırıldı.

        Gaziantep 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmalara, tutuksuz sanıklar Aydın Yücel, Ayhan Topcu ve Adem Avşar ile avukatları katıldı.

        Sanıklar, atılı suçlamaları kabul etmedi. Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u yüklemediklerini savunan sanıklar, terör örgütüne üye olmadıklarını öne sürdü.

        Duruşma savcısı, mütalaasında, sanıkların ByLock'u kullandığını ve meslektaşlarına nazaran fazla maaş taltifi alarak haksız kazanç sağladıklarını belirterek, atılı suçtan cezalandırılmalarını talep etti.

        Mahkeme heyeti, sanıklara, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa