Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bıçaklı ve sopalı grubun halk otobüsüne saldırması ve yolcuların yaşadığı panik, araçtaki kameraya yansıdı.

        İstiklal - 60. yıl hattında yolcu taşıyan özel halk otobüsünün kamerasına yansıyan görüntülerde, Tüfekçi Yusuf Bulvarı'nda bıçak ve sopalar bulunan 4-5 kişinin araca yaklaşması yer alıyor.

        Kayıtların devamında saldırganların binmeye çalıştıkları otobüsün camlarını kırmaları ve yolcuların panikleyerek aracın arka tarafına doğru geçmeleri görülüyor.

        Otobüs şoförü Ecevit Birelli, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafik ışıklarında motosiklet sürücüsünün sözlü saldırısına ve tehdidine maruz kaldığını belirterek, "Motosiklet sürücüsünün tehdit etmesinden bir süre sonra aynı kişi birkaç arkadaşıyla ellerindeki bıçak ve sopayla önümü kestiler. Araca saldırdılar, camları kırdılar. Yolcular da çok tedirgin oldu. Sonra çevredeki vatandaşların tepkisiyle uzaklaştılar. Otobüse girebilselerdi beni öldüreceklerdi." diye konuştu.

        Birelli, saldırının ardından Güven Polis Merkezi'ne giderek saldırganlardan şikayetçi olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa