Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te silahla girdikleri kuyumcu dükkanını soyduktan sonra kaçan 3 zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi Üniversite Bulvarı'nda bir kuyumcu dükkanına gelen tabancalı 3 kişi, bir kilo 235 gram altın, 4 bin 340 lira ile 3 bin doları alarak iş yerinden kaçtı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, plaka tanıma sisteminden yola çıkarak şüphelilerin kullandığı aracı tespit etti.

        Şüphelilerin evinde yapılan aramada, 1 kilo 235 gram altın, 4 bin 340 lira para, 3 bin dolar ile gasp sırasında kullanıldığı belirlenen tabanca, 13 mermi, 3 kar maskesi, 1 elektro şok cihazı ve 6 eldiven ele geçirildi.

        Aramanın ardından evde bulunan şüpheliler E.İ, C.G. ve E.İ. gözaltına alındı.

        Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

        - Soygun anı güvenlik kamerasında

        Kuyumcu dükkandaki silahlı soygun, iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

        Kayıtlarda, kar maskeli ve silahlı 3 şüphelinin vitrindeki altınlarla kasadaki paraları bir poşet içerisine koyup kaçtıkları an yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa