Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP'te112Acil Çağrı Merkezi'ne 9 ayda yapılan 3 milyon 196 bin 577 çağrının 2 milyon 435 bin 303'ü asılsız çıktı. Merkezi asılsız ihbarlarla meşgul ettiği belirlenen 88 kişiye de idari para cezası uygulandı.

        Gaziantep 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, 1 Ocak ile 30 Eylül arasında yapılan çağrılara ilişkin bilgileri paylaştı. Gaziantep'te 9 aylık süreçte 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 3 milyon 196 bin 577 çağrı geldiği vurgulanan açıklamada, bu çağrıların sadece 761 bin 274'ünün vaka kaydına döndüğü ve 2 milyon 435 bin 303 çağrısının ise asılsız ve gereksiz arama olduğunun tespit edildiğine değinildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan asılsız ve gereksiz arama oranının yüzde 76 olduğuna dikkat çekilirken, merkezi asılsız ihbarlarla meşgul ettiği belirlenen 88 kişiye 1250'şer lira idari para cezası uygulandığı belirtildi. Öte yandan 112'yi arayarak Cumhurbaşkanı'na ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurumlarına yönelik hakaret ettiği belirlenen 12 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa