Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Garry Rodriguesli Yeşil Burun Adaları 47 sıra yükseldi - Futbol Haberleri

        Galatasaraylı Garry Rodrigues'in de formasını giydiği ülkenin Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na katılma ihtimali hala devam ediyor! 2015'te de benzer bir yükseliş gösteren Yeşil Burun Adaları, 2017'de eylül ayı sıralamasına göreyse tam 47 sıra birden yükselerek FIFA'nın internet sitesine de konu oldu.

        Afrika Elemeleri'nde D Grubu'nda bulunan Yeşil Burun Adaları, geçen hafta Senegal'e 2-0 kaybetse de Güney Afrika karşısında alınan 2-1'lik galibiyet, Dünya Kupası için umutlarını yeşertti. O maçın kahramanı ise Garry Rodrigues'ti. Galatasaray'ın PAOK'tan transfer ettiği kanat oyuncusu 52 ve 67. dakikalarda attığı gollerle takımına 3 puan getirmişti.

        Yeşil Burun Adaları, 5 maçta aldığı 2 galibiyetle son sırada yer alıyor. Grubun lideri ise 8 puanlı Senegal. Yeşil Burun Adaları, son maçında Burkina Faso'ya konuk olacak. Garry Rodrigues'in ülkesi, Senegal ile Güney Afrika maçının beraberlikle sonuçlanması ve Burkina Faso'nun 4 farklı galibiyeti durumunda Dünya Kupası'na katılan taraf olacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa