Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray taraftarı antrenmanı maça çevirdi! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi son antrenmanını Türk Telekom Stadı'nda yaptı.

        Taraftarlara açık olan Galatasaray antrenmanında, taraftarlar futbolculara sevgi gösterisi ve tezahuratlarda bulundu. Galatasaray, yarın akşam Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi son idmanını Türk Telekom Stadyumu'nda taraftara açık bir gerçekleştirdi.

        Tribünleri dolduran binlerce Sarı-kırmızılı taraftar, meşale ve tezahüratlarla takımlarına derbi öncesi moral verdi. Antrenmanda başkan Mustafa Cengiz ve yönetici Abdürrahim Albayrak da yer aldı.

        REKLAM

        27 BİN 681 TARAFTAR!

        Türk Telekom Stadyumu'na antrenmanı izlemeye gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, takıma yoğun destek gösterdi. Antrenman öncesinde ve sırasında hiç susmayan taraftarlar, tezahüratlar derbi için takıma moral verdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar ayrıca meşaleler yakarak, statta müthiş bir atmosfer yaptı. Takımını derbi öncesinde yalnız bırakmayan taraftarların sayısı ise 27 bin 681 olarak açıklandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa