Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Galatasaray - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Türkiye Kupası maçı - Futbol Haberleri

        Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalrövanş maçında evinde Konyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde futbolseverler merakla maçın hangi kanalda yayınlanacağını ve saat kaçta başlayacağını araştırıyor. Peki Galatasaray - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

        GALATASARAY - ATİKER KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında rakiplerinin puan kaybettiği haftada Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenilerek büyük bir fırsatı tepen Galatasaray'da Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Konya'da 2-2 sonuçlanan ilk karşılaşmanın rövanşında Atiker Konyaspor'la yarı final için mücadele edecek. Yarın Türk Telekom Stadı'nda saat 20:30'da başlayacak karşılaşmada hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Karşılaşma canlı olarak a2 kanalından izlenebilecek.

        Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Fernando Reges ve Belçikalı savunmacı Jason Denayer forma giyemeyecek. Devre arası öncesinde sakatlanan Fernando Reges, tedavi görmek için sarı-kırmızılı kulüpten izin alarak Portekiz'e gitmişti. Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanan Denayer'in ise yapılan tetkikler sonucunda sol arka üst adalesinde sertleşme olduğu açıklanmıştı. Genç savunmacının 8 ila 9 hafta arasında sahalardan uzak kalması bekleniyor.

        37. RANDEVU

        Galatasaray ile Atiker Konyaspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bugüne kadar 36 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 28 kez galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise iki kez rakibini mağlup etmeyi başardı. 6 müsabakada ise kazanan çıkmadı.

        REKLAM

        İki takım 1990-1991 ile 2014-2015 sezonlarında Türkiye Kupası'nda mücadele etti. Söz konusu maçlarda Galatasaray galip geldi. İki takımın bu sezon ligdeki ilk karşılaşmasını sarı-kırmızılılar, deplasmanda 2-0 kazandı.

        SARI-KIRMIZILILAR, RAKİBİNE 24 MAÇTIR KAYBETMİYOR

        Konyaspor, Galatasaray'a karşı en son galibiyetini ligde 2003-04 sezonunda 13 Eylül 2003 tarihinde Konya'daki maçta aldı. Bundan sonra oynanan 22 lig ve 2 Türkiye Kupası maçında sarı-kırmızılılar 19 kez rakibini mağlup etti. 5 müsabaka da berabere sona erdi.

        KİM NASIL TUR ATLAR?

        İki takım arasında Konya'da oynanan ilk müsabaka 2-2 tamamlandı. Galatasaray yarınki maçta 0-0 veya 1-1'lik beraberlikler ile her türlü galibiyette turu geçen taraf olacak. Mücadele, 2-2 bitmesi durumunda uzatmalara gidecek. 3-3 ve daha fazla skorla sonuçlanabilecek beraberliklerde ise Konyaspor yarı finale yükselecek. Konyaspor'un her türlü galibiyetinde ise tur atlayan taraf yine yeşil-beyazlılar olacak.

        REKLAM

        KALEDE BELİRSİZLİK

        Demir Grup Sivasspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve ligin 21. haftasında kaleyi koruyamayacak olan Fernando Muslera'nın yerine kimin oynayacağı belirsizliğini koruyor. Gazete Habertürk'ün haberine göre teknik direktör Fatih Terim, ligdeki maçta savunmayla uyumlu olması açısından Muslera'yı bu maçta da yedek bırakabilir. Konyaspor karşısında Eray İşcan ya da Carrasso'dan birine forma verebilecek.

        KUPANIN GOLCÜSÜ SİNAN GÜMÜŞ

        Galatasaray'da Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Sinan Gümüş ön plana çıkıyor. Genç futbolcu kupada oynadığı 5 müsabakada rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Sinan, gollerinin yanında 3 de asist yaptı. Kupada ayrıca Yasin Öztekin de 3 gol attı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa