Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Divan Kurulu Toplantısı başladı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın Aralık Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Özhan Canaydın Toplantı Salonu'nda, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın konuşmasıyla başladı. Toplantıda geçtiğimiz ay vefat eden kulüp üyeleri için saygı duruşunun ardından gündem okundu.

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, toplantıda bir konuşma gerçekleştirdi:

        "Ben Özhan ağabeyi 15 yıl önce tanıdım. Başkanlığı süresinde elimden ne geliyorsa yaptım. Hayatı pahasına Galatasaray için yaptıklarına binaen, bu salon, bu stat Galatasaray yaşadıkça Özhan ağabey ile anılacak."

        "Florya'dan taşınmayı öngörmüştük. Florya'daki arazi çok değerli, kulübe destek vermesi için bu projeyi onaylamıştık. Futbolun geldiği noktada daha uygun, bir bölgeye geçmek zaruretti.Stada çok yakın olan Kemerburgaz’daki aşağı yukarı 140 dönümlük arsanın Galatasaray Spor Kulübü’ne kazandırılması için çalışma içindeydik. Bu çalışmalar dün itibarıyla tamamlandı. Dün sayın Başbakan ile bir araya geldim, Başbakan'ın da onayını aldım. Kemerburgaz Tesisleri hayırlı olsun."

        "Epey bir zamandır Galatasaray’a bir müze kazandırılması ile ilgili irade vardı. Bu dönemde dünyadaki eşdeğerleriyle yarışabilecek bir müze sahibi olmayı çok önemsedik. Ocak ayında açılış yapacağız. Tarihin yaşaması lazım. Stat turu, soyunma odalarını ziyaret ve alışveriş imkanı olacak. Belki en pahalı proje değil ama Galatasaray'ın tüm sevenleri bir araya geldi.Katkı verenlere çok teşekkür ediyorum. Acaba bu toplantılarda 3 lirayı 5 lirayı konuşurken büyük resmi kaçırıyor muyuz? 100 sene evvel değerli kurucumuz Ali Sami Yen, Galatasaraylılığı tarif etmiş. Bugün biz neredeyiz Galatasaraylı olarak?

        Geçen hafta burada bir maç oynadık. ilk yarı kötüydük, ikinci yarı galip geldik. Bunun sevincini yaşamak varken, protesto edildik. Benim bulunduğum mekana bir sürü şey atıldı. Bir arkadaşımın kafası yarıldı. Değerli Galatasaraylılar bize ne oluyor Allah aşkına?

        VOLEYBOL TAKIMINA DİVAN BAŞARI BERATI VERİLDİ

        Galatasaray'ın aralık ayı divan kurulunda Eylül 2017'de düzenlenen 23 Yaş Altı Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Dünya şampiyonu olan U23 Kadın Voleybol Takımı'nda yer alan sarı-kırmızılı kulübün antrenör ve sporcularına Divan Başarı Beratı verildi. Kadroda Cihan Çintay antrenör olarak yer alırken, Nur Sevil Aydınlar, Bihter Dumanoğlu ve Aslı Kalaç da sporcu olarak bulunuyordu. Antrenör ve sporculara Divan Başarı Beratları'nı Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar takdim etti.

        Daha sonra toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa