Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri (25 Mayıs 2018) Galatasaray olağanüstü teklif - Futbol Haberleri
        • 1

          GALATASARAY'A BOMBA TEKLİF

          Fanatik'in haberine göre; 8 yıllık Manchester City kariyerini bitiren ve bonservisini eline alan 35 yaşındaki maestro Yaya Toure'nin, menajerler tarafından şampiyona önerildiği ortaya çıktı. Bu noktada deneyimli futbolcunun fikri de başrol oynuyor.

        • 2

          Çin, Arap ülkeleri ve ABD’den teklifler almasına rağmen şu sözleri sarf etti: 2 yıl daha üst düzey futbol oynamayı düşünüyorum. Kupalar kazanabileceğim bir takıma gitmek, Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi seviyesinde mücadele etmek istiyorum.

        • 3

          Bu sözleri, Yaya Toure’nin Galatasaray ihtimalini güçlendiriyor. Yaya Toure için İmparator’un göreve gelecek yeni yönetime isteğini ileteceği bildirildi. Oyuncunun sadece kendi maaşı üzerinden pazarlık yapılacak olması da transferin önünü açan en önemli kriterlerden.

        • 4

          NAGATOMO DA KALMAK İSTİYOR

          Galatasaray'ın Japon sol beki Yuto Nagatomo, sezonu şampiyon olarak tamamladı. 31 yaşındaki futbolcu, pazarlıklara bizzat dahil olacak. Türkiye'de kalmak için her şeyi yapacak.

        • 5

          Akşam'ın haberine göre; Inter onun için yaklaşık 5 milyon Euro gibi bir rakam istiyor. Ancak tecrübeli oyuncunun, "Eğer indirim yapmazsanız bir sezon sonra bedelsiz olarak ayrılırım ve para kazanamazsınız. Bana izin verin" şeklinde rest çekeceği öğrenildi.

        • 6

          RODGRIGUES'E TALİP ÇOK

          Bu sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'dan çok sayıda takımın dikkatini çeken Garry Rodrigues, La Liga takımlarından Real Betis'in transfer listesine ilk sıradan girdi.

        • 7

          İspanyol basını Real Betis'in dışında Celta Vigo, Schalke ve Newcastle'ın da Rodrugues ile ilgilendiğini kaydetti. İspanyol El Mundo Deportivo, bu üç takımın da kısa bir süre içinde Galatasaray ile temasa geçeceğini kaydetti.

        • 8

          FERNANDİNHO GELİŞMESİ

          Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında Fernando ile birlikte kadrosuna katmak istediği Manchester Cityli Fernandinho, sarı kırmızılı kulübü sosyal medyadan takip etmeye başladı.

        • 9

          Manchester City'de forma giyen 33 yaşındaki Fernandinho'nun sezon sonunda takımdan ayrılabileceği konuşuluyordu. Yıldız isim bu dedikoduların ışığında dikkat çeken bir hamle yaptı ve sosyal medya hesabından Galatasaray'ı takip etti.

        • 10

          Adı sezon başında sarı kırmızılılarla anılan futbolcunun bu hamlesi sosyal medyadaki Galatasaraylı futbolseverleri heyecanlandırdı. Manchester City ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu 2013 yılında Shakhtar Donetsk'ten 40 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

        • 11

          İŞTE CİMBOM'UN YENİ FORVETİ

          Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Şampiyon olarak tamamlanan 2017-18 Spor Toto Süper Lig sezonunda, Bafetimbi Gomis dışında hiçbir oyuncusundan çift haneli skor katkısı alamayan ve bu nedenle gol yollarındaki çeşitliliği arttırmayı amaçlayan sarı kırmızılılar, rotasını İngiltere'ye çevirdi.

        • 12

          SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA SONA ERİYOR

          Sabah'ın haberine göre; Campbell'ın, teknik direktör Fatih Terim'in öncelikli hedeflerinden biri olduğu belirtilirken Kosta Rikalı futbolcunun, Arsenal'le olan sözleşmesi bu ayın sonunda sona eriyor.

        • 13

          Arsenal'de dikiş tutturmayı başaramayan ve 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında İngiliz ekibiyle çıktığı 40 maçta 4 gol ve 6 asistle oynayan Campbell, Londra ekibine transfer olduğu 2011 yılından bu yana 5 farklı takıma kiralandı.

        • 14

          Lorient, Real Betis (2), Olympiakos, Villarreal ve Sporting Lisbon takımlarında kiralık olarak oynayan Campbell; Arsenal'e, Kosta Rika ekibi Saprissa'dan transfer olmuştu. Campbell; 2017-18 sezonunu, Real Betis formasıyla çıktığı 8 maçta attığı 2 gol ile tamamladı.

        • 15

          ŞİLİLİ GOLCÜ

          Yaz transfer dönemi yaklaşırken Sarı Kırmızılılar ile ilgili bomba bir iddia da Şili basınından geldi. Ülkede yayım yapan Red Gol adlı internet sitesi, Cim Bom'un CD Cruz Azul forması Felipe Mora ile yakından ilgilendiğini yazdı.

        • 16

          Ligde 15 maç sonunda 14'üncü sırada yer alan Azul'de mutsuz olduğu öğrenilen Mora'nın kariyerine Türkiye, Arjantin ya da Brezilya'da devam edeceği öğrenildi.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa