Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan hakem tepkisi - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Trabzonspor maçının ardından şunları söyledi:

        ''Maçı yöneten insanın bu şekilde yönetmemesi lazım. 6 oyuncu değişti. Atılan oyuncular... Feghouli'nin pozisyonunu 40 defa seyredersiniz. Neden Olcay'a kırmızı çıkmıyor? Biliyor atılacağını. Geçen hafta da böyleydi. Bu sistemi yönetenlerin bunu çözmesi lazım. İlla bağıranın yanına mı dönecek bir sistem? Maçın ilk yarısında Fernando'nun pozisyonu, kart yok. Orta sahada olunca kart verilmiyor mu? Geçen hafta da 30 dakikada 3 sarı kart. Düt, düt, düt, düt fauller... Kötü oynamamıza rağmen golü attık. Kartla adaletli dağıtılsın. Nelerin olduğunu biliyoruz. 2 maç bir maça iniyor, talimatlar değişiyor. Kimi koruyoruz? Ondan sonra yerli-yabancı oyuncu... 8 yabancıyla Çorum maçına çıkınca ne oluyor?''

        REKLAM

        ''Hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz. Dışarıda adam bana geliyor diyor ki, 'Aman dikkat edin, sizi doğrayacaklar'. Bana diyen, ona da diyor. Eren Derdiyok da İsviçre Milli Takımı'nın forveti, bu ligi domine etmiş bir adam. İş oraya kadar gelmiyor ki. Yabancı kuralı böyle devam ediyor. Seneye de böyle devam etmesi lazım. Şimdi bu konuşanlar devre arasında 11 Türk toplayıp maçlara 11 Türk oyuncuyla mı çıkacaklar?''

        AYKUT KOCAMAN'IN BİLDİĞİ BİR ŞEYLER VARMIŞ"

        Ergün, Aykut Kocaman'ın"Takımlar nereye doğru evrilecek bilmiyorum ama bu sezon puan kayıplarının fazla olacağını düşünüyorum. Özellikle deplasman kayıpları fazla olacaktır. Galatasaray’ın buraya doğru gideceğini düşünüyorum" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Bildiği bir şeyler varmış demek ki, kapasiteyi nasıl göreceklerine dair bildiği bir şeyler varmış demek ki, 2 haftadır biz de görüyoruz" dedi.

        Öte yandan Beyaz TV'ye de konuşan Cenk Ergün, "Bu memlekette işlerin nasıl döndüğünü biliyoruz. Ligi dengelemeye çalışıyorlar. Şüphelerimiz vardı zaten." dedi.

        Trabzonsporlu Uğur Demirok'a da cevap veren Ergün, "Geçmişe mazi, eskide kaldı onlar. Öyle bir lig kurulur, onlar da kazanır şampiyon olurlar" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa