Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Galatasaray Odeabank'ta 2. Oktay Mahmuti dönemi - Basketbol Haberleri

        Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Galatasaray Odeabank'ta Erman Kunter'in yerine başantrenörlüğe Oktay Mahmuti getirildi.

        Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre başantrenörlük için Mahmuti ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı.

        Deneyimli teknik adam, 2010-2012'de başantrenörlük yaptığı Galatasaray'a yaklaşık 6 yıl sonra döndü.

        Oktay Mahmuti, kariyerinin büyük bölümünü Anadolu Efes'te geçirdi. Lacivert-beyazlı takımda ilk olarak 1992-1993 sezonunda yardımcı antrenör olarak çalışan Mahmuti, 1996’da Koraç Kupası’nı kazanan teknik ekibin parçalarından biri oldu.

        Anadolu Efes'te 2000-2001 sezonundan itibaren başantrenörlük yapan Mahmuti, takımına üst üste 4 şampiyonluk kazandırdı. 2007-2008 sezonunda İtalya’nın Benetton Treviso takımıyla anlaşan tecrübeli çalıştırıcı, 2010'da Galatasaray'ın başına geçti. Sarı-kırmızılı ekipteki görevinin ardından bir kez daha Anadolu Efes'i çalıştıran Mahmuti, daha sonra Darüşşafaka'da görev yaptı.

        TOPSAKAL'IN YERİNE ASLAN

        Galatasaray'da Can Topsakal'ın istifasının ardından Basketbol Şube Sorumluluğu görevine Burçin Aslan getirildi.

        Sarı-kırmızılılarda alınan kötü sonuçların ardından Can Topsakal, Basketbol Şube Sorumluluğu görevinden istifa etmişti. Bugün kulübün internet sitesinden yapılan açıklama ile Topsakal'ın yerine göreve Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Aslan'ın getirildiği duyuruldu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa