Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Bayern Münih maçı sonrası Erman Kunter'in açıklamaları - Futbol Haberleri

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kunter, Alman temsilcisinin güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Beklemediğimiz derecede kötü oynadık. Rakibimiz çok kolay bir takım değildi. Takımları çok iyi isimlerden oluşuyor. Üçüncü periyotta fena oynamadık ama çok fazla top kaybıyla disiplinimizi kaybettik. Bazı pozisyonlarda tamamen maçın kötü oynanmasından dolayı doğan moral bozukluğundan ötürü hatalar yaptık. Antrenmalarla bu hatalarımızı düzeltmeye çalışacağız." diye konuştu.

        Kunter, zor bir fikstürleri olduğuna değinerek, "Maçın birinci devresinde yediğimiz farkı bir türlü kapatamadık. Birinci derecede Hopson'ı 3 faul aldı diye oyundan çıkardık. Devre arasında anladık ki faul yanlış oyuncuya yazılmış bunun da tempomuzun düşmesinde etkisi vardı." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Bayern Münih Başantrenörü Aleksandar Djordjevic ise çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Maçın başından itibaren ne istediğimizi biliyorduk. Taraftarın da oyunun içine girmesine izin vermedik. Hücumda ve savunmada iyi olan taraf bizdik. İyi koştuk. Boşlukları iyi değerlendirdik. Çok uzun bir lig olacak. Deplasmanda kazandığımız her galibiyet önemli. Galatasaray Odeabank'a karşı farklı kazanmak bizim için çok değerli."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa