Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Galatasaray - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Galatasaray - Akhisarspor yarı final rövanş maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Türkiye Kupası yarı finalin ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Akhisarspor'u 2-1 mağlup etmişti. Her iki takımda finale çıkmak için tüm kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesindeGalatasaray - Akhisarspor maçınınsaat kaçta başlayacağı ve hangi kanaldayayınlanacağı da araştırılan konular arasında yer alıyor.Peki Galatasaray - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte maç hakkında tüm detaylar...

        GALATASARAY - AKHİSARSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Türkiye Kupası'nın yarı final rövanş maçında Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, evinde Okan Buruk yönetimindeki Akhisarspor'u konuk edecek. Galatasaray deplasmanda aldığı 2-1 galibiyeti ile avantajlı durumda. Her iki takımda finale çıkmak için tüm kozlarını paylaşacak.

        Türk Telekom Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma 18 Nisan Çarşamba (yarın) saat 20:30'da başlayacak. Maçı Barış Şimşek yönetecekken, yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve Mehmet Kısal yapacak.Karşılaşma canlı olarakA Spor kanalından izlenebilecek.

        Yeşil-siyahlı ekipteGalatasaraymaçı öncesinde Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Yevgen Seleznov ve Bia Mujangi'nin sakatlıkları bulunuyor.

        REKLAM

        EN GOLCÜLER

        Galatasaray: Sinan Gümüş (6), Bafetimbi Gomis (3), Yasin Öztekin (3)

        Akhisarspor: Ioan Hora (4), Muğdat Çelik (3), Eray Ataseven (2)

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa