Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray: 3 - İlbank: 1 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Maçın ilk setine İlbank iyi başladı. Etkili ataklarla rakibine üstünlük kuran konuk ekip, Mariana’nın sayısıyla teknik molayı 12-4 önde kapatırken, ilk seti de 25-17 kazandı.

        Karşılaşmanın 2. setine farklı bir kadroyla başlayan Galatasaray, 11-11 beraberliğin ardından Kosheleva'nın smacı sonunda teknik molaya 12-11 üstün girdi. Neslihan Demir Güler ve Kosheleva’nın smaçlarıyla bu seti 25-16 kazanan sarı-kırmızılı ekip, maçta 1-1 beraberliği sağladı.

        Galatasaray, 3. sete etkili servis atarak başladı ve Jack'in smacı sonrası teknik molaya 12-7 önde girdi. Rakibin basit hatalarını değerlendiren ev sahibi ekip, bu seti de 25-20 alarak, 2-1 öne geçti.

        Sarı-kırmızılı ekip, mücadelenin 4. setinde köşelerden yaptığı ataklarla rakibin oyun kurmasına fırsat vermedi ve teknik molayı 12-4 önde geçti. Üstünlüğünü sürdüren Galatasaray, bu seti 25-7 alarak, maçtan 3-1 galip ayrıldı.

        REKLAM

        GALATASARAY: 3 İLBANK: 1

        SALON: Galatasaray Park

        HAKEMLER: Caner Çıldır, Aylin Nazire Turnaoğlu

        GALATASARAY: Nursevil Aydınlar, İlkin Aydın, Aslı Kalaç, Seda Aslanyürek, Cansu Çetin, Jack (Buse Kayacan, Bihter Dumanoğlu, Kosheleva, Neslihan Demir Güler, Gamze Alikaya, Gizem Karadayı, Ruseva)

        İLBANK: Eylül Karadaş, Mariana Aydın, Ceren Karagöl, Santos, Yaprak Erkek, Gökçen Denkel Zop (Aleyna Sevim, Selen Ursavaş, Zeynep Oturan, Pınar Begüm Özsu, Tuğçe Öcal, Melda Güler)

        SETLER: 17-25, 25-16, 25-20, 25-7

        SÜRE: 88 dakika (24, 21, 24, 19)

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa