Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Fenerbahçe'de Akhisar mağlubiyetinin ardından taraftarlar hayal kırıklığına uğradı. Takım içinde çözüm arayan yönetim, transferde de hareketli günler yaşıyor. İşte son gelişmeler:

        • 2

          STOCH'UN DEVRE ARASINDA DÖNMESİ GÜNDEME GELDİ
          Dubai'de beklenende daha iyi bir ilk yarı geçiren Miro Stoch'un, devre arasında F.Bahçe'ye dönme ihtimalinin doğduğu iddiası ortaya atıldı. Sol kanatta Sow'un yerine daha fazla orta sahada oynayabilen bir oyuncu isteyen İsmail Kartal'ın bu teklifine Aziz Yıldırım'ın, "o zaman Stoch'u geri alırız" cevabı verdiği iddia edildi.

        • 3

          SOW, KÖRFEZ TAKIMLARINA DAHA SICAK BAKMAYA BAŞLADI
          Aldığı parayı az bulduğu için "mızmızlanan" Moussa Sow'un daha önce soğuk baktığı Körfez ülkelerinden gelen tekliflere bu kez daha sıcak baktığı bildirildi. Sow'un, 28 yaşına geldiği ve F.Bahçe'den sonra büyük bir lige gitme umudunu yitirdiği için en azından para kazanmayı düşünerek bu teklifleri değerlendirmeyi istediğini menajeriyle paylaştığı iddia ediliyor.

        • 4

          G.SARAY, HASAN ALİ'Yİ "HÜLLE" İLE ALMAK İSTİYOR
          Caner Erkin'in formu yüzünden forma şansı bulamayan Hasan Ali Kaldırım'ı G.Saray'ın "hülle" yoluyla transfer etmek istediği iddiası F.Bahçe'de günün konusu oldu. Bu yüzden yönetimim Hasan Ali'yi isteyen Anadolu kulüplerine olumsuz cevap verdiği dedikodu halinde dolanıyor.

        • 5

          KRASIC, F.BAHÇE'NİN BAŞINA KALDI
          Tüm A2 Liginin toplam değerinden daha fazla maaş kazanan Milos Krasic, Elche ve Getafe'nin tekliflerini geri çevirdikten sonra devre arasında gelecek tekliflere kilitlenmiş durumnda. Sezon başında Çin'den gelen tekliflere "hayır" diyen Sırp oyuncunun, Körfez ülkelerine de sıcak bakmadığı bu yüzden sezon sonuna kadar F.Bahçe'de kalacağı konuşuluyor.

        • 6

          YILDIRIM, ALPER'İ SALİH GİBİ KAPTIRMAK İSTEMİYOR
          Salih Uçan'î istemeye istemeye de olsa Roma'ya kaptıran F.Bahçe'nin bir başka genç oyuncusu Alper Potuk da, Rus CSKA Moskova'nın yakın takibinde... fakat Aziz Yıldırım, "dikine oynayan oyuncumuz" dediği Alper'i, Salih gibi kaptırmaya niyeti yok. Bu yüzden CSKA'nın ısrarla istediği fiyatlara cevap verilmiyor.

        • 7

          MEHMET TOPAL, ADA'YA SÜREKLİ "HAYIR" DİYOR
          İspanya'da gösterdiği yüksek performansı F.Bahçe'de de devam ettiren Mehmet Topal, menajerler aracılığıyla Premier Lig'den pek çok teklif alıyor. Fakat İstanbul'da yaşamak istemesi ve eşi Selda Topal'ın da Türkiye'den ayrılmaya sıcak bakmaması nedeniyle tekliflere olumsuz cevap veriyor.

        • 8

          MERT GÜNOK, YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİNİ BEKLİYOR
          F.Bahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Günok'un, sürekli oynayabileceği bir takıma gitme isteği kendisine önerilecek yeni sözleşme sonrasında netleşecek.

        • 9

          FEYENOORD, KUYT'TAN CEVAP BEKLİYOR
          F.Bahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dirk Kuyt'un, yıldızının parladığı Feyenoord'dan teklif aldığı, sarı-lacivertli ekipte kendisine önerilen sportif direktörlük görevini kabul etmeme aşamasında olduğu iddialar arasında.

        • 10

          EMENIKE, ADA'YI DAHA FAZLA İSTİYOR
          F.Bahçe'den ayrılan Joseph Yobo'nun menajeri John Shittu'nun, İstanbul'da görüştüğü Emmanuel Emenike'nin yaşanan son gelişmelerin ardından Premier Lig'e daha sıcak bakmaya başladığı belirtildi.

        • 11

          SOL STOPERE ÜMİT KURT GELİR Mİ?
          Bruno Alves'in yaptığı hatalar sonrasında F.Bahçe'de sezon başında da gündeme gelen Sivassporlu Ümit Kurt'un yeniden gündeme geldiği bildirildi.

          (Fotospor)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa