Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda Turan Manchester United (en son transfer haberleri) Arda Turan'ın bonservis bedeli (Arda Turan Manchester United) - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Atletico Madrid, Real Sociedad'ın Fransız yıldızı Antoine Griezmann'ı transfer etti. İspanyol ekibinin Arda Turan'ın da oynadığı sol açık mevkiine 30 Milyon Euro'luk bu transferi yapması Arda Turan'ın takımdan ayrılması ihtimalini kuvvetlendirdi.

        • 2

          Özellikle İngiliz medyası tarafından Manchester United - Arda Turan haberleri sık sık gündeme getiriliyordu. Öyle ki son gelen haberlerde Manchester United'ın, Arda Turan için Atletico Madrid'e 19 Milyon Euro artı Nani veya Meksikalı golcü Chicarito'yu önerdiği yazılmıştı.

        • 3

          İDDİALAR BİTMEK BİLMİYOR
          Başkan Aziz Yıldırım, önceki gün Sepahan ile oynanan hazırlık maçı öncesi transferi kapattıkları açıkladı. Ancak başkanın bu sözüne rağmen yeni iddialar da ortaya atıldı. Haber sitelerinde dün en çok konuşulanlardan biri Fenerbahçe’nin, Dundee United'lı Nadir Çiftçi ile ilgilendiği iddialarıydı. (Fanatik)

        • 4

          SLIMANI TRABZON'A
          Trabzonspor'un Slimani aşkı yeniden alevlendi. Portekiz basını, Karadeniz ekibinin Sporting Lizbon'lu golcü Slimani için yeniden atağa kalktığını yazdı. (AMK)

        • 5

          FENER ÇEKİLDİ, TARIK FLORYA'YA
          Eskişehirspor Yönetimi, adı Fenerbahçe ile de anılan Tarık Çamdal'ın bonservis bedelini sürekli yükseltiyordu. Ancak Aziz Yıldırım, artık takviye yapmayacaklarını açıklayınca, Galatasaray'ın eli güçlendi. Bu transfere artık kesin gözüyle bakılıyor. (Fanatik)

        • 6

          "KARTAL'I İSTİYORUZ"
          Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş'ı istediklerini söyledi ve "Beşiktaş'ı istiyoruz. Görüşmelerimizi yaptık, anlaşmaya çok yakınız" dedi. (Akşam)

        • 7

          3 MİLYON EUROYA DÜNYA YILDIZI
          Cim Bom, Joel Campbell'ı sudan ucuza bitiriyor. Galatasaray, Dünya Kupası'na damga vuran genç forveti uygun bir fiyatla renklerine bağlıyor. (AMK)

        • 8

          ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ
          Juventus'un 1.95 metrelik dev golcüsü Llorente, Prandelli'nin isteği üzerine Cimbom'un transfer listesine girdi. Cardiff City'nin başkanı da, 2014 Dünya Kupası'nda Şili formasıyla büyük beğeni toplayan Medel için Galatasaray'dan teklif aldıklarını açıkladı. (Fotomaç)

        • 9

          MITROGLOU İÇİN GÖZÜNÜ KARARTTI
          Trabzonspor'da başkandan talimat alan CEO Burak Gürdal, Yunan forvet Kostas Mitroglou için Fulham ile kıran kırana pazarlık yapıyor. İmzalar her an atılabilir. (Fotomaç)

        • 10

          ASLAN'IN SAĞ PENÇESİ: DARMIAN
          Cesare Prandelli'nin defansın yeni sigortası gözüyle baktığı Torino'lu sağ bek Matteo Darmian, Cim Bom'a kapıları ardına kadar açtı: “Prandelli beni hiçbir tecrübem yokken milli takıma aldı. Onu takip ediyorum.” (Fanatik)

        • 11

          AFELLAY İDDİASI
          Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Barcelona'dan gönderilecek olan 28 yaşındaki oyuncu için görüşmeleri yürütüyor. Geçen sezon sadece bir maçta forma giyen Hollandalı orta saha ile kısa süre içinde bir araya gelinecek. Siyah-Beyazlılar, İbrahim Afellay'ı kiralık olarak kadroya katmak istiyor. (Akşam)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa