Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer - Futbol Haberleri
        • 1

          KAMPL İMZAYA YAKIN
          Fenerbahçe uzun süredir peşinde olduğu Kevin Kampl'da mutlu sona ulaşmak üzere. Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük ihtimalle cezaevine girecek olması nedeniyle transfer çalışmalarına hız veren sarı-lacivertli yöneticiler geçtiğimiz günlerde yaptıkları son görüşmede Kevin Kampl'la el sıkıştı. Sloven futbolcunun kulübü Red Bull Salzburg'la yapılan temaslarda da önemli mesafe kat edildi. Fenerbahçe'nin Avusturya kulübüyle anlaşmak üzere olduğu sızan bilgiler arasında.

        • 2

          F.BAHÇE 8 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI
          Orta sahada hücuma dönük olarak görev yapan 23 yaşındaki Kampl, geçtiğimiz günlerde Die Nordwestschweiz gazetesine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'den iyi bir transfer teklifi var. Ayrıca ben de artık iddialı bir takımda kupa kaldırmak istiyorum" diyerek sarı lacivertli ekibe yeşil ışık yakmıştı. Salzburg'la sözleşmesi 2018'de bitecek olan yıldız futbolcu için F.Bahçe 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Bu transferde son anda aşılmaz bir engel çıkarsa F.Bahçe Diego Ribas'a yönelecek.

          (Fotomaç)

        • 3

          INTER'İN SEMİH ISRARI
          Galatasaray'ın genç stoperi Semih Kaya bir kez daha İnter'in gündemine girdi. İtalyan kulübün, Manchester United ile yollarını ayıran Nemanja Vidic ile anlaşmasına rağmen sarı-kırmızılı futbolcudan vazgeçmediği bildirildi. Tuttomercato'nun haberine göre lacivert-siyahlılar sezon sonu Semih için Cimbom'un kapısını çalacak. Galatasaray'daki başarılı futbolu ile dikkat çeken oyuncunun 2016'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

          (Fotomaç)

        • 4

          ETO'O'YU ALMAK ÇILGINLIK
          İngiliz Daily Mail gazetesinin yaptığı, "Diego Costa'nın Chelsea'ye transfer olması durumunda Samuel Eto'o Beşiktaş'a gidecek ve yılda 6.5 milyon sterlin alacak" iddiası, İngiltere'de günün en çok yorum yapılan haberi oldu.

        • 5

          Birçok futbolsever bu teklifle dalga geçti. İşte bazı yorumlar: Damian: Bu haftada 125 bin sterlin eder. Eto'o'ya bu parayı dünya üzerinde verecek olan var mı? Mj: Ne saçma bir haber! Kenara itilmiş bir futbolcu için kimse bu parayı ödemez. E.J.: Eto'o'ya bu kadar para kaptırmak büyük aptallık olur! Artur Roberts: Beşiktaş duyularını mı kaybetmiş? Yoksa bu kadar deli olabilirler mi? Neden 40 yaşında olan bir adam için bu para teklif edilir ki? Null: Bu adamlar bu kadar para teklif ederken hiç mi araştırma yapmıyorlar!

        • 6

          YİNE KURANYİ
          Sezon sonunda Dinamo Moskova'dan ayrılması beklenen Alman forvet Kevin Kuranyi için F.Bahçe'nin devrede olduğu iddia ediliyor. 2010 yılında Schalke'den Dinamo Moskova'ya transfer olan Kuranyi kariyerini başka bir ülkede sürdürmenin planlarını yapıyor. Izvestia gazetesi, 32 yaşındaki forveti isteyenler arasında Alman kulüpleri yanında F.Bahçe'nin de olduğunu iddia etti. Yıllık 5.7 milyon euro ile Rusya'da en çok kazanan futbolcu olan Kevin Kuranyi'nin bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

        • 7

          BEHRAMİ İDDİASI
          İtalyanlar'dan ilginç transfer dedikodusu geldi. Solonapoli sitesi, Beşiktaş'ın Valon Behrami ile ilgilendiğini yazdı. Sitenin haberine göre Beşiktaş, 29 yaşındaki futbolcuyu almak için resmi girişimlerine yakında başlayacak. Behrami bu sezon 23 maçta forma giydi.

        • 8

          DZEKO, DEVLER LİGİ'NE BAĞLI
          Manchester City'den Edin Dzeko, Galatasaray'ın gündemindeki yerini koruyor. Şampiyonlar Ligi'nin garantilenmesi durumunda yönetimin, 28 yaşındaki golcü için İngiliz kulübünün kapısını çalacağı ifade edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa