Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kaka Beşiktaş, Lescott Beşiktaş, Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer, Veli Kavlak Galatasaray - Futbol Haberleri
        • 1

          LUCESCU GERİ DÖNÜYOR
          Bursa’yı 5-2’lik skorla devirip kupada finale kalan Galatasaray’da moraller tekrar yerine geldi. Ancak Cimbom’un kulübesinde yakın gelecekte önemli bir değişim yaşanacak. Yönetim sezon sonu ayrılmayı düşünen Mancini’nin bu kararını hayata geçirmesini bekliyor. Başkan Aysal tazminat yükünden kurtulmak istediği İtalyan çalıştırıcıya gitmesi durumunda ‘kal’ demeyecek.

        • 2

          Operasyon için haftalar önce düğmeye basan sarı-kırmızılılar, Mircea Lucescu ile bir görüşme yaptı ve el sıkıştı. Rumen teknik adam Aslan’ın sezon başına 5 milyon Euro'luk 3 yıllık teklifini kabul etti. Türkiye’de yarım kalmış bir işi olduğunu belirten 68 yaşındaki teknik adam, İstanbul’a gelerek G.Saray ile 4. yıldızı takmak için söz verdi.

          (AMK)

        • 3

          KAKA BOMBASI
          Yapımına hızla devam edilen Vodafone Arena’ya dünya çapında bir yıldız getirmek isteyen Beşiktaş’a, menajerler sürpriz bir öneride bulundu.

        • 4

          Aaron Hunt ve Van der Vaart gibi isimleri listesinde bulunduran siyah-beyazlı yönetime son olarak Milan’da top koşturan Kaka’nın teklif edildiği ortaya çıktı.

        • 5

          Başkan Fikret Orman büyük ses getirecek transferin gerçekleşmesi halinde kasadan ne kadar para çıkacağını hesaplatırken, bazı yöneticilerin ise Kaka’ya karşı oldukları bildirildi.

        • 6

          Brezilyalı futbolcunun 31 yaşında olması nedeniyle ileride Beşiktaş’a para kazandıramayacağını düşünen Deniz Atalay, Ahmet Kavalcı ve Erdal Torunoğulları, Kaka teklifine soğuk bakarken, Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in de Ronaldinho ve Kolou Toure’den sonra Kaka’yı da istemediği ifade edildi.

        • 7

          Milan’ın en önemli oyuncuları arasında yer alan Kaka’ya muhalif olan yöneticilerin, Başkan Fikret Orman’a, “Kaka’dan daha iyisini bulabilirsek onu alalım. Bize isimden önce takımda iş yapabilecek oyuncular lazım. Ayrıca daha genç birini bulursak, ileride satarken de para kazanabiliriz” dedikleri ifade edildi.

        • 8

          Dünyaca ünlü futbolcunun transferine bütçeyi sarsmaması koşuluyla onay veren Ahmet Nur Çebi, Umut Güner ve Emre Kocadağ gibi isimlerin ise bu işin sponsor desteğiyle bitirilmesi gerektiğini dile getirdikleri vurgulandı.

          (Milliyet)

        • 9

          İNGİLTERE'DEN FLAŞ HABER
          Bu sezon sonunda kulübüyle kontratı bitecek Chelsea Kaptanı John Terry'ye bir yıllık yeni bir kontrat teklif edildiği haberini "Kal.. fakat aldığın paranın yarısını al" manşetiyle veren Daily Mirror, John Terry'nin bu teklif üzerine Chelsea'den ayrılabileceğini ve onu transfer etmek isteyen yabancı kulüplerin başında Türk devi Galatasaray'ın olduğunu yazdı. Galatasaray'ın John Terry'e daha yüksek maaş teklif edebileceği ileri sürülürken diğer Premier Lig kulüplerinin de yarışa girebilecekleri kaydedildi.

        • 10

          Şu anda Chelsea'den 150,000 sterlin haftalık alan John Terry'nin kalmaya karar verirse maaşının yarısını alacağına dikkat çekildi. Yapılan teklifle Chelsea'de çok iyi bir sezon geçiren 33 yaşındaki Chelsea kaptanının Stamford Bridge'de kalışının şüpheli olduğunu belirten Daily Mirror, Chelsea'de 30 yaşının üstündeki futbolculara ancak bir yıllık kontrat sunulduğu fakat Jose Mourinho'nun 36 yaşındaki Didier Drogba'yı Stamford Bridge'e geri getirmeyi ima ettiğine dikkat çekti.

        • 11

          RÜYA DEĞİL PUYOL
          Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gelecek yılın kadrosunu kurmak için harıl harıl çalışıyor. FIFA menajeri Bayram Tutumlu, büyük müjdeyi verdi. Tutumlu, "Bundan 1 ay önce Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Barcelona'ya geldi. Hacıosmanoğlu, Puyol'la ilgilendi. Ben de Puyol'la bu durumu konuştum. Bana, 'Sezon sonunda bakacağım, kendimi iyi hissedersem futbola devam ederim. Hissetmezsem futbolu bırakacağım' dedi. Barcelona'yla sözleşmesi 2016'ya kadar devam ediyor.Yani Puyol'un işi sezon sonunda belli olur'' dedi.

        • 12

          "TRABZON'A GELEBİLİR"
          İspanya Milli Takımı'nın da formasını giyen tecrübeli stoperin futbola devam etmeye karar verirse Trabzonspor'a gelme ihtimali olduğunu belirten Tutumlu, "Olabilir. Puyol gelebilir. Trabzonspor, Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri. Trabzonspor'u iyi tanıyor. Barcelona, Trabzonspor'a karşı oynadı. Ama ben sadece Puyol'un durumunu sordum. Şu anda ortada somut bir şey yok" diye konuştu.

        • 13

          ORMAN'DAN ETO'O ATAĞI
          Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İngiltere'ye giderek Chelsea'nin Kamerunlu futbolcusu Eto'o için girişimlere başladı. Özellikle Eto'oyu listenin başına alan Fikret Orman, siyahi oyuncunun istediği yıllık 8 milyon Euro'yu düşürmeye çalışacak. Teknik Direktör Slaven Bilic'in de Eto'oyu çok istediği öğrenilirken Orman'ın yıldız oyuncu için fedakarlık yapacağı gelen bilgiler arasında.

        • 14

          ŞEVKİ'YE RESMİ TEKLİF
          Tekden Denizlispor’da bu sezon sergilediği performansla pek çok kulübün dikkatini çeken genç orta saha oyuncusu Şevki Çınar’a, Galatasaray’ın resmen talip olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 600 bin TL teklif ettiği, bu rakamı düşük bulan Tekden Denizlispor yönetiminin öneriye soğuk baktığı bildirildi.

        • 15

          LESCOTT BEŞİKTAŞ'TA
          Beşiktaş, yeni sezon transfer bombasını patlattı ve İngiliz yıldız Joleon Lescott'u renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar; sezon başından bu yana peşinde oldukları, hatta ara transfer döneminde imza attırmak üzere oldukları 31 yaşındaki stoperi İstanbul'a getirterek ön protokolü imzalattı.

        • 16

          G.SARAY VELİ'NİN PEŞİNDE
          Beşiktaş’ın Türk asıllı Avusturyalı futbolcusu Veli Kavlak ile Galatasaray’ın ilgilendiği iddia edildi. Avusturya’nın Kronen Zeitung gazetesi, sarı kırmızılı ekibin oyuncuyu kadrosuna katmak istediğini öne sürdü. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeri Max Hagymayr, gazeteye yaptığı açıklamada son iki gününü bu yüzden Veli ile birlikte geçirdiğini söyledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa