Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray, bursaspor, ziraat türkiye kupası, yarı final, soyunma odası, mancini, sneijder, melo - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Erhan TELLİ / HT SPOR
          Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında, Bursaspor karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 5 gol birden bulup adını finale yazdıran Galatasaray'da, herkes soyunma odasında yaşanan olağanüstü atmosferi konuşuyor.

        • 2

          Devreye Sneijder'in attığı son dakika golü ile 2-1 girmeyi başaran Sarı-Kırmızılı futbolcuların, Bursa Atatürk Stadyumu'ndaki soyunma odasını "Herkes yemin etsin, bu maçı kazanacağız" diyerek adeta inlettikleri öğrenildi.

        • 3

          Başta Wesley Sneijder olmak üzere, Burak, Melo, Selçuk ve Sabri'nin, tüm takım arkadaşlarını galibiyet için aşırı derecede motive ettikleri ve soyunma odasında el ele tutuşarak galibiyet yemini ettikleri ortaya çıktı.

        • 4

          'SÖKE SÖKE ALACAĞIZ'
          Soyunma odasına girer girmez "Hiçbir şey bitmedi, bu maçı çevireceğiz" diyen Sneijder'e, kaptan Sabri'nin de destek verdiği ve tüm takımın birbiriyle kenetlendiği bildirildi. Volkan Şen'le tartışması nedeniyle iyice hırslanan Burak ve Selçuk da takım arkadaşları ile konuşarak "Daha son sözümüzü söylemedik. Söke söke bu maçı alacağız" diye bağırdı.

        • 5

          Oyuncularının bu aşırı motive olmuş hallerini gören Mancini'nin ise konuşma yapma gereği dahi duymadığı ve sadece "Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. O halde çıkın ve size yakışanı yapın" dediği bildirildi.

        • 6

          'İŞTE İSTEDİĞİM BU'
          Takımda yaşandığı söylenen yerli-yabancı tartışmalarına Kral'ın attığı golden sonra birlikte el ele koşarak cevap veren Burak, Selçuk, Sneijder ve Telles'i gören Mancini'nin, "İşte görmek istediğim tablo bu" ifadesini kullandığı kaydedildi. İtalyan hoca, maçtan sonra da öğrencilerini tek tek kutladı.

        • 7

          ŞÜKRÜ ERGÜN: 'DERBİDE KİMSEYİ DESTEKLEMİYORUZ'
          Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, ikincilik yarışında büyük önem taşıyan Beşiktaş-F.Bahçe maçında hiçbir takımı desteklemeyeceklerini söyledi. Ergün, "İkisi de rakibimiz. Biz başkasının yaptıklarına değil, kendi işimize bakarız" diye konuştu.

        • 8

          Radyospor'a konuşan Ergün, F.Bahçe'ye sezon sonunda bütün şampiyonlukları kazanan amatör branşlarla ortak bir kutlama yapma önerisi sunduklarını da belirtip "Umarım pozitif cevap alarız" ifadesini kullandı. Ergün, kadın ve çocuklara açık maçların da pozitif ayrımcılık olduğuna işaret edip "Ben olsam maçlara gitmem" açıklamasını yaptı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa