Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Galatasaray 2 - Kasımpaşa 1 (Maçın golleri ve tartışmalı pozisyonları) Burak Yılmaz'ın attığı golde ofsayt var - Kasımpaşa Haberleri

        Galatasaray'ın birinci golü ofsayt. İkinci golünde ise yüzde yüz el var. Hakem Hüseyin Göçek, iki pozisyon hariç iyi bir maç yönetti ancak, bir şeye yaramadı.

        Galatasaray-Kasımpaşa maçının neticesine tesir eden iki kritik karar var. Galatasaray'ın Burak Yılmaz ile attığı gol açık ofsayttı. Yardımcı hakem Orkun Aktaş nereye bakıyordu? Ya hatta değildi ya da topa bakmıyordu. Buz gibi ofsayt ile gelen gol, Galatasaray'a beraberliği, beraberinde de canlılığı getirdi. (Yayıncı kuruluş Lig TV pierosu Burak Yılmaz'ın 20 cm ofsaytta olduğunu belirledi.)

        UMUT'UN GOLÜ LEGAL DEĞİL

        Umut Bulut'un attığı gol kurala göre legal değil. Sabri'nin korner vuruşunda Galatasaray'ın stoperi Chedjou, kolu ile Umut'a asist yapıyor. Bu kurala göre; net bir elle oynamaydı. Karambolde hakem göremedi; Umut Galatasaray'ın galibiyet golünü attı.

        Futbolun cilvesi; iki nizami olamayan gol, Galatasaray'a 3 puan getirirken, Kasımpaşa hak ettiği 1 puanı bile alamadan evine dönüyor.

        BÜLENT YAVUZ'UN KÖŞE YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ...

        KART İSYANI

        Öte yandan karşılaşmada Selçuk İnan, Babel'in ayağına kayarak topa müdahale etmeye çalıştı. Maçın hakemi Hüseyin Göçek'in yıldız oyuncuyu sadece uyarmakla yetinmesi tepkiyle karşılandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa