Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Furkan Kızılay'dan açıklama: Havuç, Çocuklar Duymasın'a dönüyor mu?

        Çocuklar Duymasın dizisinin öne çıkan karakterlerinden olan "Havuç Emre" karakterinin, diziye yeniden döneceği iddia edilmişti. Sosyal medyada yer alan bu iddia için karakteri canlandıran Furkan Kızılay'dan açıklama geldi. Diziye dönüp dönmeyeceği merak edilen Furkan Kızılay, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Peki Havuç Çocuklar Duymasın'a dönüyor mu? İşte detaylar.

        FURKAN KIZILAY'DAN ÇOCUKLAR DUYMASIN AÇIKLAMASI

        Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, Twitter hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımda "Havuçlu çekimler başladı." ifadesini kullanmış ve bu gelişme üzerine Furkan Kızılay'ın diziye döneceği iddiaları ortaya atılmıştı.

        REKLAM

        Çocuklar Duymasın'da bir süre boyunca "Havuç Emre" karakterini canlandıran Furkan Kızılay, diziye geri döneceğine dair çıkan iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

        Kızılay, yaptığı paylaşımda "Herkese merhaba, aldığım pek çok sorudan sonra bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Çocuklar Duymasın'a geri dönmüyorum. 'Havuç, Çocuklar Duymasın'a geri dönüyor.' haberinin benimle bir alakası yoktur." ifadelerini kullandı.

        ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM

        Tutku amacına ulaşmıştır! Herkes Tutku’nun masum olduğunu, Meltem’in hayaller gördüğünü düşünmektedir. Tutku herkesi arkasına alır ve Meltem’in üzerine gitmeye devam eder. Meltem, Tutku’ya ve sevdiği herkese karşı tek başına mücadele etmeye başlar!

        Tutku, Meltem’in günlüğüne Meltem’in ağzından cümleler yazar. Yazılanları okuyanlar, Meltem’in iyice hasta olduğunu düşünür. Kimseyi ikna edemeyen Meltem’in, Tutku’dan kurtulması için zekice bir plan yapması gerekmektedir! Meltem öyle bir şey yapar ki, Tutku hayatında ilk defa böylesine bir şok yaşar! Gerçekler ortaya çıkar ve düğüm çözülür! Ancak Tutku’dan kurtulmak sandıkları kadar kolay olmayacaktır!

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa