Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un boks pozu gündem oldu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kum torbasına vururken çekilen fotoğrafı yayınlanması Fransa'da hem övgü hem de şaşkınlıkla karşılandı.

        Fransız Cumhurbaşkanı Macron'un fotoğrafçısı Soazig de la Moissonnière tarafından Instagram'da yayınlanan siyah beyaz renkteki fotoğraflarda cumhurbaşkanını egzersiz yaparken dişlerini sıkmış ve pazıları şişmiş halde görülüyor.

        https://www.instagram.com/soazigdelamoissonniere/p/C4tyneFoS2z/

        ROCKY VE PUTİN YORUMLARI

        Macron'un fotoğrafı sosyal medyada kısa sürede gündem olurken bazı kullanıcılar Macron'u Rocky Balboa ile karşılaştırdı, bazıları ise Macron'un Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile karşılaşmaya hazırlandığını söyledi.

        REKLAM
        Foto: AP
        Foto: AP

        Rus lider Putin de zaman zaman spor yaparken fotoğraflarını paylaşıyor. Putin, daha önceleri balık tutarken, atış yaparken, bisiklete binerken, buz hokeyi oynarken ve daha birçok kez spor yaparken fotoğraflanmıştı.

        BRIGITTE MACRON: HAFTADA İKİ KEZ BOKS YAPIYOR

        Foto: AA
        Foto: AA

        Brigitte Macron geçen yıl verdiği röportajda, başkanın haftada iki kez boks yaptığını ve daha önce Paris Olimpiyatları öncesinde egzersizi teşvik etmek için boks eldivenleriyle poz verdiğini açıklamıştı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa