Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun FIFA 18: Türkiye kadro güncellemeleri - Teknoloji Haberleri

        EA'nin FIFA 18 için her hafta yayınladığı kadro güncellemeleri, devre arası tatiliyle birlikte biraz hız kesmişti ki yeni güncelleme ile mevcut transferler takımlarına katıldı ve yüzlerce futbolcunun özellikleri elden geçirildi.

        Bu sabaha karşı aktif olan kadro güncellemesiyle birlikte üç büyükler arasında en çok Fenerbahçe'de değişiklik yapıldı. Mehmet Topal, Skrtel, Valbuena ve Giuliano'nun özellikleri geliştirilirken, Dirar'da düşüş yaşandı. Mehmet Ekici'ye yeniden "Sakatlığa Yatkınlık" özelliği eklendi.

        Fatih Terim'in gelişiyle birlikte Galatasaray'da Selçuk İnan'ın Oyun Görüşü, Pozisyon Alma, Şut Gücü, Orta Açma ve Uzun Pas özellikleri gelişirken, Beşiktaş'ta ise temsilcimiz Cenk Tosun, Everton'ın kadrosuna dahil edildi.

        Türkiye liginde, yapılan kadro güncellemesinden etkilenen diğer takımlar Trabzonspor, Antalyaspor, Bursaspor, Kayserispor, Gençlerbirliği, Göztepe, Atiker Konyaspor, Kasımpaşa SK, Akhisar Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Osmanlıspor, Alanyaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa