Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun FIFA 18'in en iyi 20 futbolcusu! - Teknoloji Haberleri
        • 1

          20- Buffon (Genel reyting 89)

          An itibariyle 40 yaşında olan Buffon, FIFA 18'in en yaşlı ama en yetenekli futbolcularından. Yaşına rağmen üst düzey kalecilik becerileri, takım oyuncusu olması ve liderlik yetenekleri, Buffon'un en üst seviyede futbola devam etmesini sağlıyor.

        • 2

          19- Chiellini (Genel reyting 89)

          Juventus'un başarılı savunma oyuncusu Chiellini, son derece yüksek defansif becerileri ve güçlü fiziğiyle tam bir veteran stoper. Sol ayaklı olması da onu bir başka noktada tercih sebebi yapıyor. Chiellini, FIFA 18'in en 20 futbolcusu arasındaki 3 stoperden biri.

        • 3

          18- Agüero (Genel reyting 89)

          Top tekniği, bitiriciliği ve hızıyla dikkat çeken Agüero, ceza sahasında pozisyon alma becerisi ve ara paslarla defansın arkasına geçmek gibi yetenekleri sayesinde FIFA 18'in en etkili santraforlarından biri.

        • 4

          17- David Silva (Genel reyting 89)

          FIFA 18'in en iyi oyun kurucularından biri olan David Silva, gelişmiş pas becerisinin yanında top tekniği ve oyun görüşüyle de öne çıkıyor. Manchester City'nin yıldızı, Iniesta'nın (Görüş: 94) ardından en yüksek oyun görüşüne (Görüş: 93) sahip futbolcu konumunda.

        • 5

          16- Luka Modric (Genel reyting 89)

          Tam bir oyun kurucu olma özelliğini taşıyan Modric, oyunun iki tarafında da son derece etkili. Çevikliği ve top tekniğiyle fark yaratan oyuncu, oyun görüşü ve uzun pas özelliğiyle santraforları tehlikeli bölgede topla buluşturmakta zorlanmıyor. Tüm bu özellikleriyle Modric, FIFA 18'in en değerli oyuncularından biri.

        • 6

          15- Matt Hummels (Genel reyting 89)

          FIFA 18'in en sağlam savunmacılarından Hummels, özellikle ikili mücadelelerde fiziksel avantajıyla birlikte topa sahip olmakta hiç zorlanmıyor.

        • 7

          14- Thibaut Courtois (Genel reyting 89 / Potansiyel 92)

          Belçika'nın altın kuşağından Courtois, fiziksel yapısı ve özellikleriyle de FIFA 18'in en iyi kalecilerinden biri.

        • 8

          13- Paulo Dybala (Genel reyting 89 / Potansiyel 94)

          FIFA 18'in en özel oyuncularından Dybala, 89 reytinge sahip olmasına karşın potansiyeli 94'e ulaşıyor. Henüz 24 yaşında olan Dybala, kariyer yapılması halinde Mbappe ile uzun yıllar oyunun en iyi futbolcusu unvanını paylaşacak özelliklere sahip.

        • 9

          12- Sergio Ramos (Genel reyting 90)

          Pek çok futbol sever tarafından dünyanın en iyi stoperi olarak tanımlanan Sergio Ramos, FIFA 18'de de bu seviyede yer alıyor.

        • 10

          11- Gonzalo Higuain (Genel reyting 90)

          Tipik bir 9 numara olan Higuain, FIFA 18'in en iyi santraforlarından biri. Özellikle ceza sahasında topla buluştuğunda son derece tehlikeli olan Arjantinli yıldız, rakip savunmaları atlatıp golle kolayca buluşabiliyor.

        • 11

          10- Tony Kroos (Genel reyting 90)

          Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olan Tony Kroos, uzun pasları, oyun kurucu yeteneği, uzaktan şutları ve teknik dribling yetenekleriyle FIFA 18'de mevkisinin en başarılı futbolcusu.

        • 12

          9- Eden Hazard (Genel reyting 91)

          Kendisinden beklenen seviyeye hiçbir zaman yükselemese de FIFA 18'in en iyi futbolcularından biri olan Eden Hazard, defansın arkasına yaptığı koşuları, hızı ve çevikliğiyle dikkat çekiyor.

        • 13

          8- Robert Lewandowski (Genel reyting 91)

          Dünyanın en iyi santraforlarından olan Robert Lewandowski, FIFA 18'de de karşılık buluyor. Bitiricilik noktasında son derece başarılı olan Polonyalı yıldız, plase ve aşırtma şut gibi yeteneklerinin yanında "zor sakatlanan" özelliğine de sahip.

        • 14

          7- Kevin De Bruyne (Genel reyting 91 / Potansiyel 92)

          Guardiola'nın sistemiyle bu sene bir üst seviyeye evrilen De Bruyne'a EA de hak ettiğini veriyor. 92 potansiyele sahip olan Belçikalı yıldız, çalışkanlığı ve oyun kurucu becerileriyle öne çıkıyor.

        • 15

          6- De Gea (Genel reyting 91 / Potansiyel 93)

          Eğer kariyer oynuyorsanız, birkaç sezon içinde oyunun en iyi kalecisi haline gelecek olan De Gea, aynı zamanda oyundaki en pahalı kaleci unvanını da elinde bulunduruyor.

        • 16

          5- Manuel Neuer (Genel reyting 92)

          FIFA 18'i açtığınızda en iyi kaleci olarak karşınıza çıkan Neuer'in, 89 olan refleksleri haricinde bütün kalecilik kabiliyetleri 90 ve üzerinde.

        • 17

          4- Luis Suarez (Genel reyting 92)

          Uruguaylı yıldız, Barcelona'nın gol yükünün önemli bir kısmını sırtlıyor. FIFA 18'de de tam bir golcü olarak donatılan futbolcu, özellikle ceza sahası içinde kaleye yüzünü dönerse skor tabelasını kolayca değiştiriyor.

        • 18

          3- Neymar (Genel reyting 92 / Potansiyel 94)

          Brezilyalı süper star, FIFA 18'in en yetenekli 3. futbolcusu konumunda. Bugün 26 yaşına basan Neymar, oyunda kariyer yapılması halinde birkaç sezon içinde 94 seviyesine ulaşıyor.

        • 19

          2- Cristiano Ronaldo (Genel reyting 94)

          FIFA 18'in kapak yıldızı Ronaldo, uzun bir süredir oyunun en iyi futbolcusuydu ancak yapılan son güncelleme ile yerini kaybetti. Bugün 33 yaşına basan Portekizli yıldız, hız, güç, teknik ve atletik kabiliyetleriyle FIFA 18'in durdurulması en güç santraforlarının başında geliyor.

        • 20

          1- Lionel Messi (Genel reyting 94)

          Devre arası transfer dönemi en çok Lionel Messi'ye yaradı. Yapılan güncellemeyle 93 genel reytingden 94'e yükselen Messi, yaklaşık 2 sene önce bıraktığı zirveyi Ronaldo'dan geri aldı. Hem ligde hem de Avrupa'daki performansıyla göz dolduran Arjantinli süper star, artık FIFA 18'in en yüksek değerlere sahip futbolcusu. Hızı, çevikliği, bitiriciliği, dribling yeteneği ve oyun görüşüyle öne çıkan Messi'nin 90 ve üzeri seviyede 12 farklı özelliği var. Son yıllardaki hiçbir FIFA oyununda, 12 farklı özelliği 90 ve üzeri olan futbolcu olmadığını da hatırlatalım.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa