Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          ISLA İTALYA'YA

          Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Cagliari'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mauricio Isla hakkındaki transfer iddiaları bitmek bilmiyor. Son olarak İtalyan basınından L'Arena, Şilili sağ bekin Serie A'nın önemli kulüplerine önerildiğini yazdı.

        • 2

          29 yaşındaki futbolcunun İtalya'ya dönüş yolunda olduğunu kaydeden gazete, Genoa ve Udinese'nin oyuncuyu transfer etmek istediğini belirtti. Daha önce Udinese, Juventus ve Cagliari formaları giyen Isla'nın sözleşmesi 2020 yazında sona eriyor.

        • 3

          OZAN TUFAN ZORDA

          23 yaşındaki orta saha oyuncusu ligin son haftasında ayak bileğinden sakatlandı. Sahalara dönmesi sezon başını bulacak olan Ozan Tufan’ın başka bir takıma transfer olma hayali de suya düştü. Menajeri uzun süredir kulüp aramasına rağmen henüz hiçbir talip çıkmadı. Ozan, Aykut Kocaman’ın da planları arasında yer almıyor. Bu nedenle iyileşse bile forma şansı bulması zor. Genç futbolcunun en az yarım sezon daha kaçırması muhtemel görünüyor. (Fanatik)

        • 4

          WENGER TÜRKİYE'DE

          Arsenal Kulübü'nün eski Başkanı David Barry Dein'in davetlisi olarak Bodrum'a gelen Arsenal kulübünün eski teknik direktörü Arsene Wenger, Bodrum'a hayran kaldı. Arsene Wenger, Gümüşlük Koyu'ndaki bir balık restoranında akşam yemeği yedi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Fenerbahçe Kulübü başkanlığına aday Ali Koç ile görüşeceği öğrenilen Wenger'in, 3 günlük mavi yolculukta dinleneceği ardından İstanbul'a gideceği öğrenildi. (DHA)

        • 5

          YENİDEN BACCA

          Aziz Yıldırım yeniden başkan seçilmesi halinde Aykut Kocaman’la devam edeceğini söylemişti. Kocaman da buna göre transfer çalışmalarına başladı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe’den temsilciler, Carlos Bacca için Milan’la temas kurdu. Bu isimlerin Yıldırım’ın ekibinden olduğu öne sürüldü.

        • 6

          Aykut Kocaman, daha önce de Kolombiyalı yıldızı çok istemişti. Ancak Bacca, tercihini Villarreal’den yana kullanmıştı. 31 yaşındaki oyuncu burada 35 lig maçında 15 gol atıp, 6 asist yaptı. Başarılı performansına rağmen İspanyol ekibi, Bacca’nın bonservisini almadı.

        • 7

          UEFA’nın Finansal Fair Play kurallarına uymadığı için ceza tehlikesiyle karşı karşıya olan Milan’ın, bütçede yer açmak için Kolombiyalı yıldızı takımda tutmayacağı kaydedildi. Fenerbahçe’nin, İtalyan deviyle 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği belirtildi.

        • 8

          DEDE İDDİASI

          Transfer sezonunda önceliği savunmaya veren Fenerbahçe, bu bölge için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertli kulüp için önemli bir iddia bu kez Brezilya'dan geldi.

        • 9

          Brezilya Milli Takımı'nın rezerv kadrosunda yer alan stoper Dede'nin ilk kez yurt dışına çıkacağı ve adresinin de Fenerbahçe olduğu belirtildi. Transfere aracılık eden kişinin ise Giuliano olduğu ifade ediliyor. Cruzeiro'da forma giyen Dede, 30 yaşında ve 1.92 boyunda.

        • 10

          JESE TEKLİFİ

          Fenerbahçe'de transfer için seçim beklenirken, menajerler kapıyı aşındırmaya devam ediyor. Sarılacivertli takıma son teklif edilen isim Jese Rodriguez... Real Madrid'de parlayıp iki yıl önce 25 milyon euro'ya Paris Saint Germain'e transfer olan İspanyol yıldız, burada şans bulamayınca önce yarım sezonluğuna Las Palmas'a kiralandı. Geçtiğimiz sezonu ise Stoke City'de geçiren 25 yaşındaki oyuncu, İngiliz ekibi opsiyon hakkını kullanmayınca Fransız ekibe geri döndü.

        • 11

          Menajeri Gine Carvajal'in, geçen sezon da Fenerbahçe'nin radarına giren Jese için sarı-lacivertli kulübe, "Hala istiyorsanız Jese konusunda size yardımcı olabilirim" mesajı gönderdiği belirtildi. PSG'nin kadroda yer bulması zor olan Jese'yi yine kiraya vermesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin devreye girmesi halinde bu kez transferi gerçekleştirebileceği ifade edildi. Sol kanatta oynayan Rodriguez, sağ kanat ve forvette de görev yapabiliyor.

        • 12

          Real Madrid alt yapısında yetişen Jese, 2 yıl öncesine kadar geleceğin yıldız adayları arasındaydı. Ancak PSG'ye gitmek ona yaramadı. Kiralık gönderildiği takımlarda da istenen katkıyı yapamadı. 1993 doğumlu Jese, Stoke City formasıyla Premier Lig'de 13 maçta 1 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi. 1.78 boyunda olan yıldızın en önemli özelliği sürati ve driplingle adam eksiltmesi. PSG ile 2021'e kadar sözleşmesi var. (Takvim)

        • 13

          ALİ KOÇ'UN ANLAŞTIĞI SPORTİF DİREKTÖR

          Ali Koç, başkan seçilmesi halinde futbol şubesinde radikal değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Koç’un ilk hamlesi, Avrupa’da tanınan ve güçlü ilişkileri olan bir sportif direktörü takımın başına getirmek olacak. Başkan adayı Koç’un, bugün anlaştığı kişiyi açıklaması bekleniyor.

        • 14

          Ali Koç’un ‘futbol aklı’ olacak ismin Fransız Damien Comolli olduğu öğrenildi. 49 yaşındaki futbol adamıyla anlaşmanın uzun süre önce sağlandığı, Comolli’nin çalışmalara çoktan başladığı kaydedildi. Damien Comolli, sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’nin Kayserispor ile 3-3 berabere kaldığı maçı Ali Koç’la birlikte locadan takip etmişti.

        • 15

          Damien Comolli Fransız olmasına rağmen ülkesinde sadece St.Etienne’de çalıştı. 2001-04 yılları arasında burada futbol direktörlüğü yaptı. 49 yaşındaki Fransız, 2005-08 seneleri arasında ise Tottenham’da aynı görevi üstlendi.

        • 16

          Damien Comolli, 2010-11 sezonunda Liverpool’da takım menajeri olurken, ertesi sezon ise futbol direktörlüğüne getirildi. Oyuncu izleme konusunda uzman olan Comolli, daha önce Türk futboluyla alakalı olarak, “Felsefe tamamen değişmeli. Yıldız almak yerine kendi yıldızlarınızı geliştirmelisiniz” demişti. (Fanatik)

        • 17

          ALTYAPI DEVRİMİ ONUNLA BAŞLIYOR

          Fenerbahçe’de iki başkan adayının da ortak vaatlerinden biri, altyapıda devrime gidileceği. Yıllardır konuşulan ama hiçbir icraat yapılmayan altyapıda artık yeni bir sayfa açılacak. Bu sayfanın ilk yıldızı da Ömer Faruk Beyaz olacak. 2003 doğumlu Ömer Faruk, bu sezon U15 takımında sergilediği performansla ayakta alkışlandı.

        • 18

          15 yaşındaki oyuncu, ocak ayında U17 takımıyla birlikte Katar’daki Alkass 18 Turnuvası’na katılmış, futboluyla izleyenleri hayran bırakmıştı. Bu sezon büyük bir gelişim gösteren Ömer Faruk Beyaz, bu kez de U19 takımının teknik patronu Hasan Özdemir tarafından Sırbistan’da düzenlenecek turnuvaya götürüldü.

        • 19

          Forvet arkasında görev yapan ve yüksek tekniğiyle dikkat çeken 15 yaşındaki genç yıldız adayının ailesiyle bu hafta bir görüşme yapılacağı ve profesyonel sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Aykut Kocaman’ın yakından takip ettiği Ömer Faruk’un, A takımla Topuk Yaylası kampına katılma ihtimali bulunuyor. (Fanatik)

        • 20

          KAMENI'NİN YERİNE ERTAÇ

          Sarı-Lacivertliler’in bu transfer döneminde Carlos Kameni ile yolları ayırması bekleniyor. Aziz Yıldırım’ın seçilmesi halinde takımda kalacağı öğrenilen Aykut Kocaman, yabancı kontenjanında yer açmak için yedek kaleci olarak yerli bir oyuncu istiyor. Yeni Malatyalı Ertaç Özbir ile Konyaspor’dan eski öğrencisi Serkan Kırıntılı’nın, başarılı teknik adamın adayları arasında yer aldığı kaydedildi. Serkan’ın adı Galatasaray ile de anılıyor. (Fanatik)

        • 21

          ROSE'DAN KÖTÜ HABER

          Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'un takımın başına getirmeyi düşündüğü iddia edilen Marco Rose, Salzburg'la sözleşmesini uzattı. Fenerbahçe'nin başkan adaylarından Ali Koç'un, göreve gelmesi halinde, Avusturya ekibini Avrupa Ligi'nde yarı finale taşıyarak büyük ilgi çeken Rose'u takımın başına getireceği iddia ediliyordu. Rose, Salzburg ile 2020 yılına dek sözleşme imzaladı.

        • 22

          BARBOSA SEFERİ

          Fenerbahçe'de gündem başkanlık yarışı olmasına karşın yeni sezon için transfer çalışmaları da bir taraftan devam ediyor. Fenerbahçe yönetimi orta sahanın ortasında forma giyen ve scout ekibinin önerdiği Danilo Barbosa için genel kurulun ardından Portekiz seferi yapmayı planlıyor.

        • 23

          Fenerbahçe yönetimi Braga ile Barbosa'nın bonservisi için masaya oturacak. Brezilyalı futbolcunun 1 yıl sözleşmesi kaldığı için bonserviste indirim söz konusu olabilecek. Oyunun iki yönünü de oynayabilen bir isim olan Barbosa için Aykut Kocaman'ın bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. (Takvim)

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa