Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediyesi, çocukların eğitimine ve kişisel gelişimi, yaz tatilini daha verimli geçirebilmeleri için atölyeler açacak.

        Odunpazarı Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OMEK) ve Halk Merkezleri tarafından düzenlenen Çocuklar için Yaz Atölyelerine 714 yaş arası çocuklar katılacak. Kontenjanın sınırlı sayıda olduğu ‘Çocuklar için Yaz Atölyeleri’ne çocuklarını göndermek isteyen veliler, 29 Haziran Cuma Gününe kadar OMEK ve Halk Merkezlerine kayıt yaptırabilirler. 2 Temmuz Pazartesi Günü başlayacak olan atölyelerin bazıları 4 bazıları ise 7 hafta sürecek. Yapılan açıklamada, çocuklar için Yaz Atölyeleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların, OMEK ve Halk Merkezlerinden veya 0222 240 08 85 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa