Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 farklı uygulama bir günde gerçekleştirildi.

        Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinesinde Eskişehir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve diğer birimlerden görevlendirilen polisler, 4 farklı uygulamaya imza attı. NARKOPARK, NARKOİLÇE, NARKOMETRUK ve NARKOSOKAK uygulamaları, risk analizine göre Eskişehir'de belirlenen alanlarda yapıldı. NARKOPARK uygulaması kapsamında 10 bölgede 80 polisin katılımı ile belirlenen parklarda yapılan çalışma yapıldı. NARKOİLÇE uygulaması çerçevesinde 12 taşra teşkilatının sorumluluk bölgesinde bulunan 14 bölgede 115 polis ile çalışmalar tamamlandı. NARKOMETRUK uygulamasında 158 polis ile önceden tespit edilen 56 adet metruk binada çalışmalar gerçekleştirildi. NARKOSOKAK uygulamasında ise, 206 polisin katılımı ile denetimler sonuçlandı.

        "Toplam 25 bin 375 lira para cezası uygulandı"

        Toplam 559 polisin katılımıyla yapılan 4 farklı uygulama sonucunda; toplam bin 823 şahıs, 328 araç, 20 park, 12 ilçe, 56 adet metruk bina ve sokak denetlendi. Hakkında yakalama kararı bulunan 2 şahıs yakalanarak işlemleri yapılırken, 3 şahsa "Uyuşturucu Madde Bulundurma ve Kullanmak" suçundan, 1 kişiye ruhsatsız av tüfeği bulundurmak suçundan işlem yapıldı. Şahısların yapılan üst ve araç aramalarında 6 adet ecstasy uyuşturucu hap ile 7 gram metamfetamin, 0,22 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Sorgulanan toplam 328 araç içerisinde 1 araç trafikten men edilirken; 10 araç, 1 motosiklet ve 5 ehliyetsiz sürücüye toplam 25 bin 375 lira para cezası uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa