Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir’de şimdiye kadar üç farklı adreste hizmet vermekte olan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve il merkezinde hizmet veren ilçe müdürlükleri, Kütahya yolu kampüsünde yapılacak yeni hizmet binası ile tek çatı altında toplanacak.

        İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Alkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İl Müdürlüğüne bağlı toplam 8 şube müdürlüğünce verilmekte olan hizmetlerin, halen 3 şube müdürlüğümüzce Süleyman Çakır caddesindeki hizmet binasında ve 5 şube mMüdürlüğünce Kütahya yolu üzerindeki hizmet binasında yürütüldüğünü belirtti. Odunpazarı İlçe Müdürlüğünün ise 71 Evler Mahallesi Cumhuriyet mahallesinde faaliyetlerini sürdürdüğünü anlatan Alkan, "Çiftçilerimizin birden fazla şube müdürlüklerimizde ve ilçe müdürlüğümüzde işi olması durumunda en az 3 farklı adrese gitmek zorunda kalıyor. Araçlarıyla gelmeleri halinde park sorunu yaşıyorlar. Bu durum çiftçilerimize büyük zorluklar yaşatıyor. Çiftçilerin bu sorununun tespit edilmesiyle birlikte çözümü için bakanlık nezdinde girişimlere başladık. Yapılan yoğun çalışmalar neticesinde, Kütahya yolu üzerinde il müdürlüğünün il merkezinde bulunan tüm birimlerinin tek çatı altında toplanabileceği 8 bin 500 metrekarelik Tarım Kampüsü Hizmet Binası Projesinin bakanlıkça onaylanarak 2018 yılı yatırım programına alınacak” ifadelerini kullandı.

        Alkan, Kampüs içinde misafir otoparkları olacağını, çiftçilerin araçlarıyla gelmeleri halinde park sorunu yaşamayacaklarını ve çaylarını yudumlarken kurumumuzla ilgili tüm iş ve işlemlerinin tek noktada halledilerek, sorunlarının çözülebileceğini ifade etti. Erkan Alkan, Tarım Kampüsü Hizmet Binası Projesinin tamamlanmasıyla birlikte tarım paydaşları, ziraat odaları ve üretici birlikleri gibi diğer sivil toplum kuruluşları ile de iletişime geçileceğini ve istemeleri halinde kendilerine temsilci bulundurmak üzere hizmet ofisleri tahsis edileceğini anlatarak, "Bu sayede çiftçilerimize büyük kolaylık sağlanarak, tarımla ilgili tüm iş ve işlemleri tek noktada yapılabilecektir. Projeyi onaylayarak yatırım programına alan Bakanlığımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa