Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi, Babalar Günü dolayısıyla 'Orta Kafa Gol' isimli bir etkinlik gerçekleştirdi.

        1517 Haziran tarihleri arasında düzenlenen etkinliğe katılım gösteren ziyaretçiler, VR gözlükler ile kurulan dev ekrandaki hedeflere gol atmaya çalıştı. Etkinlikte doyasıya eğlenen ziyaretçiler aynı zamanda Espark’tan sürpriz hediyeler de kazandı.

        Orta Kafa Gol’de boy gösteren Erhan Tomas isimli vatandaş, çok güzel bir etkinlik olduğunu söyledi. Tomas, "Bizim için sosyal bir etkinlik oluyor. Çocuklarımız için, Eskişehir için güzel olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğum biraz küçük. İnşallah büyüdüğünde hediye olur, resim olur, şiir olur kutlarız, birlikte diye düşünüyorum" dedi.

        "Babamı kaybedeli çok oldu ama bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyorum"

        Babasını kaybeden Leyla Geçer ise tüm babaların bu özel günlerini kutladığını belirterek şunları söyledi:

        "Babamı kaybedeli çok oldu ama bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Herkesin yüzünde gülümseme her zaman olsun istiyorum. Etkinlikle ilgili olarak bir baba olmadığı için ben oynadım. Çok keyifliydi. Geçen sene de buna benzer bir şeye yine denk gelmiştim ve yine oynamıştım. Eskişehir’in yapmış olduğu bu atraksiyonlu şeyleri çok seviyorum. Şehir olarak çok seviyorum. Yapılan organizasyon da çok güzel."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa