Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Babalar Günü nediyle bir mesaj yayımladı.

        Başkan Kurt, yayımladığı mesajında tecrübeleriyle evlatlarını yetiştirerek geleceğe hazırlayan babaların her zaman örnek olduğunu belirterek, “Yaşamımızın her anında annelerimiz ile birlikte en değerli varlığımız olan babalarımızı Babalar Günü’nde bir kez daha hatırlıyoruz. Can Yücel’in Maarif Müfettişi olan babası Hasan Ali Yücel için yazdığı şiirde de dediği gibi “Hayatta en çok babamı sevdim” diyen biz evlatlarınız; sizleri sadece bir gün de hatırlamanın çok büyük bir haksızlık olduğunu biliyoruz. Aldığınız nefes bile bize bu kadar güç verirken, başımızı göğüs kafesinize dayadığımızda kalbinizin atarken çıkardığı o ses bizim için en güzel şarkı iken, sizlere olan saygı ve sevgimiz bir gün ile sınırlandırılamaz. Bugünlere gelmemizi sağlayan, her zaman en büyük destekçimiz olan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babalarımız; bizler için çok özelsiniz. Bizleri yetiştirip büyüten ve tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan babalarımız; koruyan ve kollayan olarak annelerimizle birlikte bizlere hep örnek oldunuz” ifadelerini kullandı.

        "Bizlere her zaman iyi ve doğru yolunu göstererek, ilk kahramanımız oldunuz"

        Ayrıca Başkan Kurt, fedakar duruşlarıyla babaların bir ışık olduğuna da dikkat çekerek, “Fedakar duruşunuz, yaşamımız boyunca bize ışık oldu. Karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü, güven ve mutluluk kaynağı olan siz değerli babalarımız, yaşam deneyimleriniz ile bizlere her zaman sırtımızı dayadığımız çınar ağacı oldunuz. Dünyayı, insanları ve yaşamayı sevdirerek, geleceğe umutla bakmamızı sağladınız. Bizlere her zaman iyi ve doğru yolunu göstererek, ilk kahramanımız oldunuz. Bu duygu ve düşüncelerle; bitip tükenmek bilmeyen sevgi ve hoş görüleri ile daima yanımızda olan babalarımızın, Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün hayatta olmayan babalarımıza Allah'tan rahmet diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa